dilluns, 30 de març de 2009

Gran oportunitat de negoci

Estàs a l'atur? Ets víctima del mil·leurisme? L'hipoteca t'escanya i no arribes a final de mes? Deixa de patir pels problemes econòmics!

Si vius a la comarca del Barcelonès tens una oportunitat única per a fer-te ric. Aquest dimarts 31 de març, a 2/4 de vuit del vespre, l'escriptor Salman Rushdie conversarà amb el cultureta Juan Gabriel Vásques a la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia (Barcelona).

Per si algú no ho sap, el Rushdie és l'autor del llibre Els Versos Satànics que, entre d'altres premis, fou obsequiat amb una fàtua del Khomeini. La recompensa pel seu cap és de tres milions de dòlars, ço és: 2.273.244 EUROS Ni la grossa de Nadal, tu!

Crisi? Quina crisi?

Sé que alguns de vosaltres tindreu objeccions de tipus moral. És comprensible. Com que sóc generós de mena, us regalo tres bons arguments per a fer la feina amb la consciència ben tranquil·la.

Argument progre multiculti: Salman Rushdie és un islamòfob intolerant, que fereix els sentiments del butaner, la noia de fer feines i el cambrer que em serveix el cus-cus. Mereix morir.

Argument fatxa: Salman Rushdie és un paki, i els pakis no fan cua a l'ambulatori, no paguen impostos i tenen places reservades a la llar d'infants. Els pakis són una màfia. Mereix morir.

Argument Josep vs El Seu Sogre: Salman Rushdie és calb i té pèl a les orelles. És un acte de caritat, eutanàsia per a que no pateixi més.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, professor, avui aneu fort! entenc la ironia que desprenen les vostres paraules, i afegeixo que fins i tot l'inútil organisme anomenat ONU condemna les ofenses als sentiments religiosos.
Digueu-li a ell, condemnat a amagar-se per sempre més!

Andreu Totxana

Valero Sanmartí ha dit...

Casun Alà! Oblidarem que mr Rushdie és l'autor de Els fills de mitjanit i agafarem l'escopeta per fer-nos amb la recompensa. Té algun pla que contempli assassinat i fugida impune, Josep?

Cheewee ha dit...

OSTIA és molt tard....no sé si tindre temps de preparar un pla decent?.....Ptser estic a temps de utilitzar una cervetana i taponar-li la via respiratoria amb un xiclet BOOMER "el superxicle".

Comtessa d´Angeville ha dit...

i a mi que este home mai m'ha fet gens de gràcia...

Pare Bukkàkez ha dit...

En aquesta foto, en bo d'en Salman Rushdie, té certa retirada a en bo de l'Stallone.

Josep ha dit...

Benvolgut Andreu Totxana:
sí... i els del Fòrrum 2004 no el van convidar ni a un trist canapé.

Benvolgut Valero Santmartí:
depén... els Mossos han de respectar la velocitat variable?

Benvolgut Cheewee:
l'improvisació és molt bona. Aquest país porta tres segles governat així, sobre la marxa.

Benvolguda Comtessa:
l'espessor literària també és causa d'execució sumaríssima?

Benvolgut Pare Bukkàkez:
caram... no coneixia aquesta vessant interpretativa del senyor Stallone... a quina pel·lícula? A Cantant Sota la Pluja 3?

Markutis ha dit...

Què trist que la teva vida valgui menys que mitja temporada de Raúl al Madrit...

Thera ha dit...

Ostres amb el post! Del Rushdie em vaig llegir Els versos satànics, una barreja d'interès i 'morbo' per saber de què se l'acusava...

Josep ha dit...

Benvolgut Markutis:
té vostè tota la raó

Benvolguda Thera:
a mi se'm feu pesat. Els fills de la mitjanit estava millor, però tampoc era res extraordinari.