dijous, 26 de març de 2009

Març del 2009

L'actualitat informativa és plena de protestes. En destacaré algunes:

- Concentració dels empresaris catalans a Madrit. Trenta anys després, el poder de debò segueix a la villaycorte i els emprenedors catalans, que sóc gent pragmàtica, van allà a demanar que escanyin però no els ofeguin.
- Manifa antibolonya a Sants. Els estudiants d'aquest país no saben que l'EEES es votà a Brussel·les i que les competències en matèria d'Universitats les té Madrit, no pas el Conseller Huguet. A Sants només tenim la Facultat de Biblioteconomia i Documentació. Un dia d'aquests, jo mateix, fundaré la Universitat de Sants.
- Vaga de transportistes, treballadors de l'automoció, serveis auxiliars, etc. Si no fas vaga és que ja ets a l'atur!

No deixa de ser curiós: els que (pretesament) protagonitzaren el Maig del 68 ara dirigeixen les porres i els kubotans que han de reprimir obrers, estudiants i, qualsevol dia, empresaris que passen moments difícils.

Sóc un home sensible i em commouen les persones que passen dificultats. És per això que, d'una manera absolutament altruista, m'ofereixo als giliprogres que ens governen per una noble tasca: actualitzar les consignes, eslògans i símbols del Maig del 68. Amb el vostre permís, una bestreta d'aquest projecte creatiu:

- Sota les llambordes hi ha una platja... i Paco el Pocero en farà bungalous a primera línia de mar!

- Imaginació al Poder... i al·lucinògens als ministeris (si cal, ens dopem)

- Gasteu, gasteu, que el Món s'acaba

- Sigueu realistes, hipotequeu l'impagable!

- La barricada tanca el carrer, però obre el camí per a finançar noves obres públiques.


Post dedicat als amics, coneguts i saludats que encara orbiten per l'extrema esquerra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El món al revés, professor Josep: no tan sols ara donen cops de porra els que abans les rebien, sino que ara es manifesten al carrer els més conservador, i fins i tot hi hem vist bisbes.
Bé, deixant a banda els de Bonlonya, que com dieu, haurien d'anar, a Estrasburg, a Bolonya, a Brusel.les, o on toqui, a queixar-se. està clar que allà encara els farien menys cas.

Andreu Totxana

Valero Sanmartí ha dit...

Josep, vos que sou aficionat a esdeveniments que reuneixen massons o mestres hermenèutics: esteu assabentat de Monacàlia, VII Fira de l'Abat? Li adjunto un link. Crec que serà del seu interés.
http://www.selenika.com/monacalia/monacalia.htm

SERGIBR ha dit...

Per cert, resulta curiós que sempre que es veu al conseller Saura, tu desapareixes, i a l'inrevés...Mmmm...no sé...aquí hi ha gat amagat.

Josep ha dit...

Benvolgut Andreu Totxana:
ben trobat. "Si tu em dius cotxe oficial, jo ho deixe tot"

Benvolgut Valero Santmartí:
he mirat el web i he trobat que la família Tous participa en l'esdeveniment. Portaré l'armilla antibales.

Benvolgut Sergi BR:
molt sospitós tot plegat. Per cert, amb la Carmen de Mairena em passa el mateix