dijous, 19 de març de 2009

Superant la crisi 3, cretin storming

Si no ho fan els ministres Solbes i Korbatxof, ho faré jo. Més iniciatives empresarials per a eixir de la crisi:

- Guionista de funerals. Crec que tots hem passat alguna vegada per aquesta patètica situació: anar a un funeral i que el mossèn no sabés el nom del difunt; o que a un ateu anticlerical, mort d'una sobredosi en viagra en plena faena a Bailén 22, li diguin que "ha mort cristianament" i li donin "cristiana sepultura".
Per tal d'evitar tan terribles esdeveniments, jo propose crear la figura del guionista de funerals, un professional que redacti les lectures, seleccioni la música que ha de sonar, prepari una escenografia adient i escrigui un epitafi, d'acord amb els gustos i la personalitat dels difunts.
Tindrà molts clients (tots heu de morir, menys jo) i molta gent capacitada per a fer-ho (malbaratant el seu talent en la publicitat, o en els blogs).

- Consultor primatològic: Heterosexual i monògam com el gibó de Borneo (Hylobatidae agilis), bisexual i promiscu com el bonobo (Pan paniscus) o heterosexual i polígam com l'orangutà (Pongo pygmaeus)? Sigui quina sigui la teua condició sexual i social, segur que coincideix amb la d'alguna de les 150 espècies de primats que existeixen.
El consultor primatològic és el professional que, després d'examinar la teua conducta, la compara amb la dels primats i t'equipara amb una espècie concreta. Un cop estàs correctament catalogat, ja pots trobar amics i parella que s'hi ajustin. És com fer-se una carta astral, però en comptes d'alimentar un estafador li dones feina a un biòleg.

- Exportador de glumcida: Com no hi havíem pensat abans? Exportar glumcida a gran escala. Ja veig els titulars als diaris econòmics, "Catalunya esdevé el primer exportador mundial de glumcida".


No sé a què esperen per a donar-me la Creu de Sant Jordi!14 comentaris:

Markutis ha dit...

No sé si seria massa benvinguda la creativitat en els funerals. L'última boda a la que vaig assistir la núvia va entrar amb música d'El senyor dels anells de fons i el capellà es va indignar tant que va parar la cerimònia.

Els dijous nous ha dit...

Genial!! jo et donava la creu ara mateix!!

Josep ha dit...

Benvolgut Markutis:
després la jerarquia catòlica es queixa de falta d'assistents a les misses. És clar, no renoven, no innoven i passa el que passa.

Benvolguda Els Dijous Nous:
moltes gràcies! I si anem un dia a ca'l senyor Montilla i li expliquem? Igual ens rep amb bata i sabatilles i ens dóna la Creu.

Comtessa d´Angeville ha dit...

ser guionista de funerals!!!!!!!

Anònim ha dit...

Per fi els biòlegs tindríem feina assegurada!!

Valero Sanmartí ha dit...

Tot i no donar crèdit de la genialitat d'una professió com és la de guinoista de funerals, em temo que he de dir-li que qualsevol esforç és en va: la crisi no és el problema sinó un símptoma. L'entropia està aquí, l'equació del Logos està desequilibrada i no hi ha marxa enrere.
La millor professió possible davant aquest esdevenidor és fer-se líder de secta o pederasta austríac. I a viure que són dos dies.

Puji ha dit...

El guionista de funerals hauria d'entrar pel seguro. Quina puta ràbia quan diuen allò de "era una gran persona i tots el trobarem a faltar". I tu què saps, imbècil, si ni el coneixies!

Josep ha dit...

Estimada Comtessa:
tal i com està el pati laboral, preferisc fer de guionista. Seré igual de pobre, però m'ho passaré millor.

Benvolgut Frij:
els biòlegs teniu el cel guanyat.

Benvolgut Valero Santmartí:
doncs ja ens hi podem posar. Jo puc aportar el Consultori Religiós i l'Hermenèutica a tan noble causa.

Benvolgut Puji:
ací, ací és on ens fot! Quanta ignorància i quanta hipocresia hi pot arribar a haver en un tanateu!

SERGIBR ha dit...

Quanta ignorància hi ha encara respecte al glumcida!!

Josep ha dit...

Benvolgut Sergi:
molt bona observació. Hi ha professors universitaris que parlen de "la glumcida", en femení... no sé, consultaré el tema...

RaT ha dit...

Estimat Sr. Josep, ha provat d'escriure "glumcida" a google? (jo si, no sabia a que es referia). El seu blog apareix en 5è lloc. Poc a poc s'està fent un petit lloc, ves que no acabi fitxat pel fenòmen Roures, aquest ser que diu ser ex-militant de la Liga Comunista Revolucionaria).

Josep ha dit...

Estimada RaTeta:
Això Toca, Pirados, El Web Negre, blogs d'amics i coneguts... la paraula GLUMCIDA només apareix allà on jo la deixe caure.

Té la seua història, per cert.

Sonia ha dit...

Guionista de funerals...doncs a mi em sembla una feina amb molt de futur..certament

Josep ha dit...

Benvolguda Sònia:
estic per muntar cursos de formació ocupacional en aquesta matèria.
Qui s'hi pot resistir!?