diumenge, 19 d’abril de 2009

Carretero i manta

Terminis incomplets, lleis que no s'apliquen, espoli fiscal... Cada dia són més els catalans que estan farts d'Espanya i que clamen que ja n'hi ha prou. El darrer ha estat el dirigent republicà Joan Carretero, tot proposant una gran coalició per aconseguir la independència.


I si fotem un desfalc com el de Caja Castilla La Mancha? Per 9.000 milions d'euros val la pena!


Però la notícia política de la setmana la ha donat un altre republicà independentista: Chcuck Norris pretén presentar-se a les eleccions a Texas, i portar l'estat de l'estrella solitària a la independència.

Qui ho diu que a Texas només hi ha vaques i maricons?

Quin serà el proper? Jean-Claude van Damme liderant la independència de Flandes?

La col de Brusel·les té moltes vitamines, com es pot observar.


Tornant a Catalunya, mire el panorama cinematogràfic-muscular i no puc evitar caure en el desànim.

Si aquest paio ha de negociar el finançament, em veig els catalans pagant-li una liposucció al Falete, per allò de la Solidaritat amb Andalusia11 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Chuck Norris per la independència texana? A vore qui té collons d'il·legalitzar-li el partit!

Chet Casey ha dit...

Açí a valència tenim al Ximo Bayo per defendre-nos. Però teniu a puyol, doneu-li una espassa, canvieu-li l'equipatge per un pantalonet estil conan i porteulo al congrés, ja voreu quines caretes...

Comtessa d´Angeville ha dit...

El dissabte me deia un amic que vol pirar a Texas de professor. Ja tinc un motiu més per a anar a veure'l!!

(i mire, que jo sóc molt fan del Chuck Norris, que jo veia Walker tots els migdies quan ho feien a Canal 9, tots tots els capítols dels rangers de Texas que me sé)

zel ha dit...

El més fotut d'Esquerra és que jo crec que a part de proclamar desig d'indepèndència, no hi ha ideologia, si més no, hi caben gairebé tots...des dels dretans i convergents, fins als un xic més d'esquerra... que no hi lliguen prou.

Pare Bukkàkez ha dit...

Ufff... la pel·li del Joel Joan... Algú l'ha vist? És una bona comèdia o què? És l'única pel·li que ha fet en espanyol? Se sap si renega d'ella, actualment?

Josep ha dit...

Benvolgut Valero Santmartí:
no sé, però l' Arnold Schwarzenegger presideix Califòrnia. Serà la versió gringa del Manuel Chaves o de l'Ibarretxe?

Benvolgut Haller:
Ah, el mític i incomprès poeta urbà Ximo Bayo. Encara recorde eixa cançó on denunciava la policia secreta de la RDA "STASI, esta no..."

Benvolguda Comtessa d'Angeville:
professor? De què dóna classes? Sommelier de whisky? Tir al blanc?

Benvolguda Zel:
Ah, els vells socialdemòcrates d'ERC i els post-llibertaris. Uns defensant l'estat del benestar i els altres la legalització de les drogues.

Benvolgut Pare Bukkàkez:
ara el paio presideix l'Acadèmia Catalana del Cine. I per variar, donen premis amb nom d'un tio que MAI va fer cinema. Ves quina cosa!

Markutis ha dit...

Així anem si ha de ser el Carretero qui proclami la independència. Algú creu que encara és possible guanyar un referèndum en el cas (poc provable) de que el deixessin fer, només votessin els catalans i es respectés el resultat? Jo no. L'única manera és a base de patades giratòries a l'estil Chuck Norris. Si no guanya a Texas nacionalitzem-lo ja!

Poca Broma ha dit...

La cosa va en serio http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/primers_s_mptomes_de_la_fi_del_d_lar_36005.php

SERGIBR ha dit...

No sé que esperen el PPSOE a il·legalitzar la venda de texans. Torna la pana!!

Unknown ha dit...

Si en Chuck encapçala la lluita independentista texana, els catalans podríem agafar la carreta i emigrar a Texas... ah, no, que ens acabarien reconquerint els quatre indis que queden... porca misèria.

PS: Noteu com subtilment he enllaçat tots els temes?

. ha dit...

aquest Carretero, quan fracassi, també farà com la Rahola després del PI i se n'anirà a fer de tertulià a tele5 per acabar amenitzant les pallisses d'en Cuní? O agafarà l'opció Colom i se n'anirà al nord d'Àfrica a escalfar la seva butaca nova?