dissabte, 17 d’octubre de 2009

Enclotar una tonta del cony a Barcelona, avui mateix

Estimats lectors, estimades lectores

A Barcelona és molt fàcil cardar. Si una cosa bona té aquest cuny de ciutat, és que només baixant una mica el llistó, hom pot enclotar fàcilment. Aquest cap de setmana, a més dels bars i discoteques habituals, hom pot anar a trobar tema al Barnatresc (la caminada popular de Barcelona) i al Congrés de Dones de Barcelona. Pot semblar cruel per part meua, però us donaré consells per a lligar amb una tonta del cony.Fa un parell de dies el senyor Valero Santmartí ens va explicar un interessant cas de sexe MILF. Tot i ser perillós, hi ha una opció de sexe MILF amb tontes del cony. Només cal seguir aquests consells:

1) Drama autobiogràfic. Ton mare va abandonar a ta mare, tens una germana víctima d'un marit malvat, etc... La teua sensibilitat envers les dones ha de semblar antiga, justificada i creïble.

2) Ofici i benefici. És important que els vostres estudis i la vostra activitat laboral tinguin un caràcter marcadament assistencial. No n'hi ha prou amb col·laborar amb una oenagé, cal ser un veritable professional de l'ajuda i la sensibilitat. Estudis i/o feines que heu de dir que feu: auxiliar de clínica, magisteri, infermeria, treball social, ginecologia homeopàtica...

3) Diferència d'edat. Has de buscar-te una dona més gran que tu. Si no ho és prou, treu-te uns quants anys de sobre (amb el drama de l'apartat 1 quedarà justificat el teu aspecte envellit). El cas invers (home madur amb noia jove) per a elles és malvat i pervers, però dona madura i home jove és bo i bonic.

4) Fantasies sexuals. Durant la conversa, i només quan aquesta arribi a aquest punt, cal que li diguis alguna cosa del tipus "les dones, sobretot les madures, tenen una especial sensualitat i un gran vigor sexual; una dona pot anar-se'n al llit amb tres homes i deixar-los ben baldats". Convé que ella es pensi que a tu t'agradaria fer un trio (o un quartet, o un quintet) amb ella i d'altres homes. Fins i tot que coneixes algun paio que li ve de gust fer-ho. Per a elles el cas contrari seria pervers i malvat, però ja sabem el pa que s'hi dóna, oi?

5) Roba i complements. Samarreta reivindicativa no-sexista, mocador palestí, llibre feminista... lutípic, que en diuen.


__________________________

[Nota autobiogràfica]

Alguns potser us preguntareu si jo, alguna vegada en ma vida, he anat a lligar amb dones d'aquestes. La resposta és sí però no. Dit d'una altra manera, he complert tots els passos fins arribar a la porta del dormitori, i en el darrer moment, i traient una excusa humiliant per a ella, he marxat i l' he deixat amb les ganes i la frustració.

Malparit? Sí, una mica. Però en veritat us dic que no hi ha res més divertit que vore una radical feminista actuant i insultant igual que el més masclista dels garrulos.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

L'article serviria de manual per punxar-se a Dolors Camats. No dic que sigui una cosa positiva, però fer-se per darrera una votant d'iniciativa (sempre que vagi neta) pot tenir el seu morbo. Salutacions!

zel ha dit...

Sense posar-me en una situació vexatòria (vull dir, segur que no et caldria treure't anys per ser mooooooolt més jove que no pas jo) em fotria molt que em deixessin a la porta només per orgull de mascle, conye, ja... si la venjança va per d'altres "tontes del cuny"...

Sergi ha dit...

Enhorabona. Sí és capaç de confeccionar un manual semblant, però sense tirar el llistó pel terra, serà elevat als altars de la blogosfera catalana.

x ha dit...

Josep , no ve al cas , pero que en penses del que li vaig llegir a un critic que deia que grups punks a l historia tan sols n hi han hagut dos : Sex pistols i Eskorbuto ?

¿Com ho valores siusplau

Senyor Merdevalista ha dit...

El mocador palestí... quin odi...

Ja saps qui sóc ha dit...

També ho has fet amb noies guapes. Saps qui sóc i a qui em refereixo.

xavi ha dit...

Aquest darrer comentari .... volem saber-ne mes....

La nena del pou ha dit...

Home, malparit no sé, però en tot cas quines ganes de perdre el temps, no? Poca feina tenen alguns!

Josep ha dit...

Benvolgut Joan Tubau:
eixa dona té el seu que.

Benvolguda ZEL:
tranquil·la, a tu no t'ho faria pas.

Benvolgut Sergi:
sempre cal fer petits sacrificis, com baixar una miqueta el llistó.

Benvolgut GAT:

Benvolgut Merdevalista:
a ZARA en venen.

Benvolgut Jasapsquisóc:
no sé qui ets, però m'imagine a que te refereixes. Si parlem dels mateixos fets, sabràs que fou un acte de justícia, no pas revenja.
Ella tenia el seu clauet, però era una cretina.

Benvolgut Xavi:
no diré res que puga ser emprat en contra meu.

Benvolguda Niña Pozo:
aaah, quina gran veritat!! És l'esperit justicier... l'enclotador enmascarat... ejaculator power... no sé, ja pensaré quelcom.

Josep ha dit...

Benvolgut GAT:

Dropkick Murphys

La Polla Records

The Clash


El punk va més enllà de dos conjunts

La nena del pou ha dit...

Ja, ja, però mentres vosaltres perdeu el temps amb "venjances justicieres" n'hi ha algunes que passen gana sense merèixer-ho. És un gran malbaratament de recursos.

Josep ha dit...

Estimada Niña del Pozo:
per ajudar aquestes dones tinc aquesta secció
http://descans.blogspot.com/search/label/Homes%20d%27Oferta.

Voluntat de servei és el que tinc

c.e.t.i.n.a. ha dit...

A aquesta mena de dones el que els hi va de veritat és fer-s'ho amb un inmigrant africà ben dotat que las tracti com la merda que en realitat sòn. Això els hi posa molt mès que un nen tendre carregat de bons sentiments.

Josep ha dit...

Estimat C.E.T.I.N.A.:
aquestes tiren cap a la poliàndria. Volen un home madur, intel·ligent i culte que les recolzi en els moments difícils, també volen un paio animalot que les encloti bé, però només puntualment, i per últim volen un noi tendre i sensible per a fer-lis de mare-amant (no sé si Freud va estudiar aquest tema, de tota manera l'escola freudiana no té gaire credibilitat científica)

Anònim ha dit...

Ja ho veig, molt donar-hi voltes però al final ha quedat clar

A tu el que passa és que et van les feminazis

curiosa parafília

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
afortunadament sé on viuen els meus amics, i ells saben que ho sé, i per això no venen ací a delatar-me.

Sort, perquè si parlessin seria terrible.