dimarts, 10 de novembre de 2009

Campanyes institucionals per afers personals

La Junta d'Extremadura ha engegat una campanya per a ensenyar els joves i adolescents a masturbar-se. "El plaer és a les teues mans" és el títol de la campanya institucional, que només ha costat 14.000 euros. Com es nota que no tenen llengua pròpia! Aquesta campanya a les Illes Balears i Pitiüses costaria ben bé el doble, ja que la fel·lació i el cunnilingus tenen més complexitat i requereixen un manual més ampli. I al País Barceloní, multiculti, cosmopoli i mudarnillu, el triple.

En la mateixa línia de moralisme progre, l'Ajuntament de Barcelona (on treballa la cunyadíssima del Príncep de Girona, i d'Astúries) prepara una campanya per a dissuadir els clients de la prostitució. Deixant de banda la moralina progre que traspua la campanya, i el fet de ficar-se en la vida privada dels ciutadans amb els calers dels propis ciutadans, em preocupa un detall de tipus tècnic: com sabran que una persona és usuària dels serveis de prostitució?

No crec que destinar un equip de Voluntaris del Civisme a abordar clients i professionals en el moment de negociar el tracte a la via pública sigui una bona idea. Tampoc trobo encertat posar rètols amb els ideals de la campanya a la porta dels prostíbuls. El més eficaç seria fer una campanya personalitzada, directament al client. El problema rau en identificar el client quan aquest circula per la via pública.

Com podem identificar a la persona consumidora de prostitució? Sabem que la majoria de clients són homes, però quina mena d'homes? Homes solters? Molts solters tenen una vida sexual rica i variada sense pagar ni cinc (no faré referències autobiogràfiques, no patiu). Homes joves? No em sembla correcte criminalitzar encara més el jovent. Homes vells? Em sembla perillós, molts ultraliberals ho farien servir de coartada per a retallar les pensions.

Crec que tots tenim clar que el perfil del client dels serveis de prostitució és un home sense parella, lleig i poc simpàtic, que no té cap habilitat per lligar. Ara només cal trobar algú que tingui pebrots per passejar-se pels voltants de La Boqueria o el Camp Nou, cercant homes malgirbats i afamats de carn, per a lliurar-los-hi un tríptic on hi hagi eslògans com "Tan poc vals, que has de pagar?", "Consentir la prostitució és acceptar l'esclavitud" i sobretot "El plaer és a les teues mans", que tothom té dret a un premi de consolació.


Quina vida més dura, que fins i tot l'Ajuntament l'humilia.Ara bé, si aquesta campanya és un èxit i la prostitució desapareix per manca de demanda, en poc temps les feminazis habituals engegaran una campanya contra la masturbació masculina. "Si penses en ella com un objecte sexual, és que no la respectes com a persona", "La violència de gènere comença al cervell" i "Si no fas el que ella et mana és que ets un masclista"


Aquesta senyora t'odia, per si no te n'havies adonat.

52 comentaris:

Molon labe ha dit...

Mira, jo crec que de dos problemes es pot obtenir una bona solució: problema 1 sembla ser que els joves no saben masturbar-se, problema 2 la prostitució, doncs bé, es pot acabar fent que les prostitutes facin classes pràctiques de masturbació (qui més indicades que elles, segur que més que no pas els pares, que no m'imagino al nen dient, "Mare, pare, que no em surt la masturbació..."), i de pas tots contents i amb un somriure, i ja tenim eslogan per la capital multi-culti Barcelona s'escorra!!

La nena del pou ha dit...

Ara podríem fer valer aquell tòpic de: és que els joves d'avui en dia ja no saben fer res si no els ho donen mastegat(ni tan sols masturbar-se!).

Anònim ha dit...

Campanya per a ensenyar els joves i adolescents a masturbar-se??? Estem pitjor del que em pensava...

L'atac de les feminazis amb els eslògans que ha citat vostè, és apunt d'arribar.

Anònim ha dit...

Molt bo. En conec un que ha hagut d'estar durant tota una relació d'anys, dient-li a la parenta que mai no se la pelava, ja que ella ho considerava una infidelitat i una manca de respecte a la parella. És clar que, a canvi, ella tampoc se'l follava cada dia.

També li va dir que no havia anat mai de putes. Ni que no s'havia liat mai amb ningú altre.

Aquesta noia ara mateix podria estar formant part del commando scum, aneu amb compte...

Neandertal Total ha dit...

En una cosa t'has equivocat. Els estremenys tenen llengua própia i gramàtica i tot.
Conec el bloc http://cuyupaneharras.blogspot.com/ on podràs comprovar-ho, però a més hi ha software en estremeny. Ja sé que tot açò sembla estrany però és cert.
Tenia previst parlar del tema dins d'uns dies, però ja que ha sortit ara la cosa...

Anònim ha dit...

A Catalunya les putes haurien de fer classe de català perquè els clients no ens veiem obligats a haver de dir: "Venga, charrupa, trozo de puta."

No sóc l'anonim que esperaves ha dit...

Els adolescents d'avui dia no mengen fruita per no habr-se-la de pelar. (Te alguna cosa a veure? No ho se.)
Com diu el Molon labe, que les mateixes prostitutes facin les classes de masturbació seria genial, però caldria que fecin opocicions per això?

Es que si es tracta de jovenets potser m'interessaria...

Anònim ha dit...

Tot plegat és extremadament ridícul. El problema, que encara hi haurà qui dirà: "Ui, doncs almenys fan coses!" Pobres enganyats!

Jordi Cirach ha dit...

perdona no havia vist això de "blog no apte per culturetes i modernillos", modern no sé si sóc, però que el meu blog va sobre cultura això segur...

Per cert, què vols dir, quan em dius: "Vols dir?". ;)

[L'imperdible de l'Ànima]

Agnès Setrill. ha dit...

Dissuadir els clients de la prostitució?!
Em pregunto què els diran, com ho faran, com reaccionaran les putes...ai, pot ser interessant la manera.
No crec que en facin un "30 Minuts" d'axò.

Anònim ha dit...

Jordi polles:

deixi de signar amb aquest títol tan maricón, fdp


JAVIER ESPAÑA

Anònim ha dit...

Jordi Polles:

vol dir que la pel·li aquesta és un cagarro, com ficar lletres gregues a un títol més maricón que Marc Antoni

fill de puta!!

JAVIER ESPAÑA, diseñador argentino o similar, venido de argentina con la argentina que habla fuerte y te toca el puto brazo en el metro la muy guarra pero igualmente me gustaría meterle la polla

Anònim ha dit...

y cuando leas esto te vas a convertir en un maricón maricón malheridoooooO

- JAVIER ESPAÑA & miguel BOSÈ

Anònim ha dit...

bukkakez, markutis, mogdi i aquests són uns merdes. vostè sí que val, josep.

maricón maricón maricón maricón


JAVISPAÑA DJ, deixeble de FERNANDISCO

Anònim ha dit...

maaariiiiicoooooon


JAVIXPAÑA, maricón

Anònim ha dit...

y a demax la q kanta ste tema tiene komo la kra rara i no m mola ade+ kon l pikatxu ns mtmos 1s rulas i mola mutxo + de kien se va a divorciar ste pil pil XxxFDFFFFDDD marikon


jbier spaña

Anònim ha dit...

^^

a escriure així jo en dic "escriure com el paquirrín"

Anònim ha dit...

PÁJAROS EN FORMA DE YNESTRILLASJAVIER ESPAÑA!!!!!!!!

maria ha dit...

Els anònims t'adoren...jejeje^-^.
Quan he sentit ho de Barcelona em pensava que era broma.
Doncs bé, ja ho sabeu homes...cuideu-vos una mica l'aspecte i segur que teniu èxit amb les nenes.

Anònim ha dit...

PÁJAROS EN FORMA DE YNESTRILLAS

LO REPITO


UN VOTANT DE CIUTADANS

Anònim ha dit...

LENIN CON EL FILETE EN EL CULO


DALÍ IMBÉCIL, VIUTADANS INESTRILLAS FERDADERO O VALSO

Anònim ha dit...

Maria ets una monja i Girona és un niu infecte de pijos, moderns hippis moros gentussa i burgesia, fica't el iogurt de pinya per l'enclotall visca la teva puta mare on s'ha de trucar per ficar-te la polla? això ho dic com els bojos que diuen "coneixes algun pedòfil? és que li trucaré, només per fer broma"SUPERJAVIER ESPAÑA, ME GUSTA CARRASCAL

Anònim ha dit...

ah, i se m'oblidava: jordi polles maricón merengue


JAVIER ESPAÑA, seguidor del Rayo y espaÑOL de pro, nacido en la provincia de Argentina con el culo de lado porque soy diseñador, me gusta España, me gustan las flores, sandevid mucho arte, cómeme la polla, me parece que no, tócate los cojones hijoputa maricón maricón maricón


esto eS LEGENDARIO!!1!!111 bams k ns bamos DJ JAVIXPEIN 2000 pim pam pim pam DESKNS SEXXIONS pon aeri XABAAAAAAAAL

x ha dit...

Dius

"Crec que tots tenim clar que el perfil del client dels serveis de prostitució és un home sense parella, lleig i poc simpàtic"


no m hi considero ....
, i de putes hi he anta un munt de vegades ,

m he pogut follar autentics bistecs cosa que sense pagar no hagues aconseguit mai...


Salut !

meta.N ha dit...

Quins insensibles.

Els pandes es queden sense boscos de bambú i tots a córrer.

Algú es queda sense l'única possibilitat de polvo anual i ningú mou un dit. Indignant.

Una salutació.

Oriol ha dit...

Molt bo! Ben mirat, els 14.000 euros que han costat la campanya, estan molt més ben gastats que no pas els que es gasten per a fer segons quins informes. I s'imagina com ha gaudit la persona que anava provant "joguines" per a fer els tríptics? 14.000 euros donen per a moltes coses! Pel què fa a l'iniciativa de l'ajuntament de Barçalona, seria més efectiu repartir fotos de la Mayol... la destrempera que causaria seria suficient per acabar amb la prostitució i amb el sexe en general.

Dima ha dit...

Majoritàriament d'acord menys amb allò que diu de que tots sabem que el perfil de client de prostituta es la de "home lleig i que no sap lligar..." jo creec que més d'un ens sorprendiem si sapiguèssim quin tipus de persones (homes i dones) fan ús de la prostitució... estic molt segura de que ens sorprendriem...

Sergi ha dit...

Deu ser una campanya per atraure turisme a Extremadura. No sé de quin tipus, però algú hi anirà.

Senyor Merdevalista ha dit...

M'ofereixo a entregar els pamflets. Les respostes poden ser de mil colors. I les òsties, també.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquest progres de tantes idees gilipolles com tenen algun dia els hi explotarà el cervell.

Josep ha dit...

Benvolguts lectors, benvolgudes lectores:

fins ara els anònims eren, majoritàriament, amics meus que feien la brometa. Ara tinc un troll ben gros, serà cosa de l'èxit.

Josep ha dit...

Benvolgut Molon:
vostè hauria de tindre un càrrec important. Conseller de Sanitat, o Regidor de Convivència Veïnal, o Bisbe Anglicà de Benidorm...

Benvolguda Niña:
sí senyora...

Benvolgut Mecànic:
sí, sempre estem pitjor del que sembla.

Benvolguda Iaia:
i després em critiquen a mi!! Jo que sóc un adúlter la mar de respectuós!!!

Benvolgut Neandertal:
he visitat el blog
estremenhu
i no és més que una barreja del galaico-portuguès de Xálima i l'Astur-Lleonès de Les Jurdis.

Benvolgut Albert BiR:
com diria eixe "mira si és bona persona"... en el fons és agit-prop.

Benvolgut Jordi Cirach:
vostè ací sempre és benvingut

Benvolguda Agnès S:
una foto de la Lidia Falcón en tanga dissuadeix qualsevol ésser humà.

Benvolguda Maria:
tindre molt d'èxit amb les dones també és un problema.

Benvolgut Ararat:
he he he... la solidaritat comença per un mateix.

Benvolgut Oriol:
al cap i a la fi, diners públic per a obres públiques o per a dones públiques ve a ser el mateix.
Un Plan Ê de palles?

Josep ha dit...

Benvolgut CETINA:
en tot cas hi haurà una implossió, per buidor d'idees. En tot cas TOTS en sortirem esquitxats.

Benvolgut Merdevalista:
s'arrisca vostè a que algun potencial client es posi a plorar. La vida del puter ha de ser dura i trista de pebrots!

Benvolgut Sergi:
turisme onanista? I què li semblaria "Turime de català massoquista", per vore que fan amb els nostres impostos??

Benvolguda DIMA:
he vist dones pagant per sexe. Vostè també les pot veure, si es mou per Barcelona. A la discoteca Jamboree.

Benvolgut GAT:
mmm... estic intrigat... De quina ciutat/comarca és vostè? És vostè "el guapo de Badalona"? O el sex-symbol de Reus? Tal vegada el George Clooney de Biar??
Si no és indiscreció, d'on és vostè?

Anònim ha dit...

jo no sóc un anònim sóc JAVIER ESPAÑA

Josep ha dit...

Benvolgut JAVIER:

ho tindré en compte

x ha dit...

de girona , pero em sembla que hi ha un terrible error...


Salut !

Josep ha dit...

Benvolgut GAT:
a Girona sempre he trobat dones que volen tema. Tu hi vius, ho hauries de tindre més fàcil que jo.
Si no és indiscreció, lligues molt?

x ha dit...

doncs practicament res...pero es que realment no hi esmerço gaires esforços....

home , algun si...

cada dues setmanes , bordell , no pel tema estrictament genital ( que tambe) sino mes aviat pels
aires que em transmeten les noies de " vida alegre"...

Josep ha dit...

Benvolgut GAT:
com són els prostíbuls? Quin ambient s'hi respira? Són diferents a Girona o a Lloret?

x ha dit...

Jajaja Josep....prova -ho noi...aixo es gairebe cultura general

Josep ha dit...

Benvolgut GAT:

s'hi pot anar només a mirar, sense consumir res???

x ha dit...

A veure , relatare amb afany didactic..n hi ha dos tipus :

el tipic bar de putes ( el de les pelis ) , la barra americana em sembla que es diu on entres , t asseus i et venen....a aquests practicament no hi he anat excepte algun sopar d empresa o similar....

El conegut com a meuble ( literari) ,
¿has vist Belle de jour ?
que es un pis on discretament entres , t acompanyen a una habitacio i t entren a saludarte les " noies " , finalment la coneguda com a Madame et requireix quant de temps i quina noia...al reves ho e escrit...

despres estas amb ella mitja hora que son 60 euros ( una cosa curiosísima es que amb el temps aquest import no s ha apujat )
sempre els hi faig aquest comentari a la madam per aixis empatitzar ( es correwcte, esta al pompeu ? )

Hi res mes , posats a dir porcades i sempre emparat en l anonimat dire tambe que esta prohibit ( no deixen ) fer l s hi petons a la boca ni posar l s hi els dits a la vagina

segons em va explicar una perque son dos fonts important6s de patogens ( amb unes altres paraules naturalment )

jaja aixo del blogs es que es increible , jo al meu nomes hi e fet una entrada i ja tinc 3 seguidors jaja

wueno Josep vaig a llegir Rebecca de daphne de maurierque acabo d anara a buscar a la biblio ja que los dias contados d una tal miklos bafli ja l he acabat..

Salutacions

e anat , en aquesta resposta practicant lo que els escriptors sudaques pedant en diuen escrptura automatica , es a dir , escriure les paraules comforme s et v an acudint

salutacions !

Josep ha dit...

Gràcies GAT. I què passa si no te n'agrada cap? Pots dir "ja tornaré quan tingueu material de més qualitat"? T'obliguen a fer alguna mena de consumició mínima?

I sobretot, hi ha càmeres!???

x ha dit...

cameres n hi ha pero a l entrada .... pero si no ets ningu important suposo que n opasa res...porto un a borratxera important...

m a caben de dir per anar de vacances a Brasil...deu meu a turieme sexual....el limit de la meva degradacio s escorça ....on acabare....

tu que dius que ets puink has senti mi degeneracion ??

doncs quelcom similar.-...


salutacions !!

Josep ha dit...

Hola GAT

vacances al Brasil? Sóna interessant. En tot cas, per a fer turisme sexual, ja pots anar a Barcelona. Hi abunden les prostitutes i prostituts de diferents nacionalitats.

I pel que fa el punk, jo mai he lluït cresta.

Que vagi de gust la ressaca.

EL SENGLAR PSICÒPATA ha dit...

Però que patètic el gat telepata aquest. Es creu simpàtic i es nota que és un plasta de cullons.

Josep ha dit...

Benvolgut Senglar:
si hi ha d'haver sang, jo em reservo el 10% del benefici generat per les entrades i el 15% de les apostes.

Un enfrontament entre un Gat Telèpata i un Senglar Psicòpata? Ves quina cosa!

x ha dit...

al no hi anire pas , es molta pasta...

bufff
quina ressaKa !

Josep ha dit...

Ai GAT, que això d'estar ressacós un dijous no és gaire sa.

He de deduïr que vostè no anirà al Brasil? Ha pensat d'altres destins, com Aràbia Saudita?

x ha dit...

vaig anar amb uns al bingo , es increible abans de les 8 els gin tonics a 1 euro.....!!

quin personal que hi ha als llocs aquests !!

collons !!


el que pasa que ultimament m estic decantant cap als blogs i els llibres queden sense llegir...

no es pot estar repicant i a la processo

Josep ha dit...

Ah, el BINGO, un altre indret mític!

x ha dit...

jajaja com s allarga aixo jaja