dimecres, 3 de març de 2010

L'inevitable post del 8 de Març

No es tracta de la Llibertat Individual, no és aquesta la qüestió. Es tracta de la Raça, i del domini d'una raça sobre l'altra raça. Es tracta d'alliberar la teua raça dels que l'han oprimit, i encara l'estan oprimint a molts llocs d'aquest planeta.

Ets Blanc, i has d'estar orgullós de ser blanc. I sabem prou bé que el Negre és dolent i violent per naturalesa. Tant li fa el que tu vulguis, el que a tu t'agradi o el que a tu et convingui: ets blanc i com a blanc has d'actuar.

No pots fer voluntàriament allò que d'altres blancs han fet a la força, no pots dur voluntàriament allò que d'altres blancs han dut obligats pels negres. És pel bé de tots els blancs que no podem cedir en segons que, independentment de les teues decisions individuals. És la raça, és la causa dels blancs, no de les persones individualment.On posa Raça bé hi podria posar Gènere. On hi diu Blanc, podeu llegir Dona, així com Home allà on hi ha escrit Negre.
Així són i així actuen les feminazis habituals, com aquesta o aquesta altra.

17 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

En el primer cas jo no gosaria a titllar-la de feminazi, he anat seguint el seu blog i no he tingut pas aquesta sensació.

En canvi en el segon cas a més de feminazi és tracta d'un claríssim cas de DIGLÒSSIA AGUDA fenòmen bastant habitual en el col·lectiu pijoprogre.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La primera simplement no m'interesa. La segona és la típica persona que parli del tema que parli sempre acaba portant el seu discurs cap al tema pel que té fixació, al seu cas el feminisme.

Ni cas

Unknown ha dit...

I no podríem contraatacar amb la creació d'algun Dia de l'Home o Dia del Mascle Ibèric?

La nena del pou ha dit...

Com diu el Pere, pots crear el dia de l'home que descansa en contraposició al dia de la dona treballadora...

Anònim ha dit...

Això del "salón de la menopausa" m'ha arribat endins. Fins aquí podia arribar el feminazisme. Suposo que deu estar promogut per Indasec. Això sí, com deia un colega, algunes perden orina però són altament follables.

Clara ha dit...

"Ets dona i has d'estar orgullosa de ser-ho.." és l'única frase que comparteixo d'aquest text.
Tot lo altre està molt generalitzat i anticuat.

Senyor Merdevalista ha dit...

No es perdi les feminazis que infesten la historiografia i mullen calces amb els oportunistes que escriuen història de les dones. Al sector de la Prehistòria n'hi ha a manta. Afortunadament, les seves col·legues no feminazis han après a odiar-les.

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Home, a mi el terme nazi em recorda als crematoris i les cambres de gas, no crec que cap de les dues dones que esmentes hi tinguin absolutament res a veure, per més que pensis que el seu pensament és radical. Un post bastant desagradable (pel meu gust).

Jordi ha dit...

Hòstia, se'ns ha colat una tia que ve de teletubbilàndia.

Pere Perellon ha dit...

El teu missatge pareix extret del "Mein Kampf", pot ser les feminazis obtenen el seu dogma d'aquest llibre.

Dani ha dit...

Això de fer un blog bilingüe mai ho he entès. Encara podria arribar a comprendre si publiqués cada post en ambdues llengües, però… És que vol excloure els lectors castellanoparlants dels missatges en català? O escriu les parides en català i lo important en la llengua de la metròpoli?

Sempre m'ha fet tírria aquest bilingüisme de quina-convivència-tan-xupiguai

Dani ha dit...

Ah! I si les dones són catalanes, doncs doblement nazis.

Anònim ha dit...

Clara Esquenas, primer que el llenguatge es mou per connotacions i ho saps, així que llegeix el que es diu i no el que et surti de la polla.

A més, es pot ser nazi per moltes raons: a part de l'agressivitat, la intransigència, l'acomplexament i la identificació falsa dels alemanys amb els nazis (o les dones amb el feminazisme), jo trobo que el punt clau és la mentida fundacional: pels nazis Alemanya havia perdut la 1a guerra perquè els que van fer oficial la capitulació van ser traïdors, per les feminazis el que constitueix una dona i el que constitueix un home és una història similar, i les activitats i ideologies que se'n deriven són bizarrades comparables a quatre nazis buscant el Sant Graal per Montserrat.

A més, hi ha un maniqueisme nefast. El feminisme pensa molt molt poc i molt pobrament en els homes, i com a conseqüència no permet el desenvolupament de dinàmiques socials coherents (perquè a la societat hi ha dos sexes i tota una sèrie de gèneres: no només les dones i els queers - això s'ha d'acceptar. Crear espais autònoms arriba fins en un cert punt, però és com tot - per exemple en el catalanisme no es pot pretendre la independència de Catalunya sense tenir en compte molt seriosament els castellanoparlants, què volen i què fer-ne, i què en farien ells de nosaltres). És més, no es pot anar per la vida considerant la identitat del gènere masculí com a inherentment instal·lada en dinàmiques opressives, perquè així l'alliberament de la dona no s'entén com un procés dialèctic sinó com una transacció - treiem 9 unitats de masculinitat i en posem 9 de feminitat i esperem que la societat segueixi funcionant - una idea estúpida si no es pretén convertir tothom en dones (que sí que entraria dintre de la dialèctica però que és una gilipollada - i que no deixa de ser un rerefons molt palpable a una part del discurs feminista.)

sal i sucre ha dit...

Doncs... jo si volen proposar el dia de la "polla com una olla", em sembla molt bé. Tampoc no ho penso celebrar. Jo per celebrar coses sóc molt clàssica: Nadal, St. Esteve, St. Jordi, i St Joan. I quan la iaia Pepita vivia, fèiem crema el dia de St Josep. La única santA a qui retia homenatge era la Mercè, però ara ja està excessivament massificada.
Sí, me n'he anat de naps a cols però el discurs feminazis contra masclistes ja no m'inspira.

Josep ha dit...

Estimats lectors, estimades lectores:

una persona adulta pot vestir-se com li done la gana, crec jo. Però per alguna perversa raó, les anomenades Feministas del Lobby de Mujeres de Barcelona volen prohibir l'ús del burkha i la hijab perquè és un símbol de submissió i explotació i domini de la dona.
Per alguna estranya raó, confonen Catalunya amb el Belutxistan. I sense que ningú les haja votat en cap elecció, s'han autoproclamat representants de totes les dones.

Que passen vostès un pacífic vuit de març.

Josep ha dit...

Benvolgut Martell:
Clídice me digué ben clar "per a mi és més important la igualtat que la llibertat", com catalogaria vostè aquesta declaració de principis?
La Lienas és pijiprogre, sector menopàusa malportada.

Benvolgut CETINA:
ni cas, sí, llàstima que molts polítics d'aquest país se les escolten. Per quatre vots poden fer molt de mal a la societat.

Benvolgut Pere Llufa:
ja existeix, és el dia de l'Orgull Gai, al juny.

Benvolguda Niña:
JO SÓC L'HOME QUE DESCANSA!!

Benvolguda Iaia:
n'hi ha alguna sí, però no és pas feminazi

Benvolguda Clara:
totalment d'acord.

Benvolgut Merdevalista:
a vore si ho endevine... UAB?

Benvolguda Clara Esquena:
i quin nom li hem de donar a les persones que es creuen que s'han de fer lleis per a prohibir coses tan personals com la roba i indumentària? Quan algú, en nom del gènere (o la religió, o la raça) pretén prohibir una peça de roba, quin nom ha de rebre?

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi:
no crec que siga tant com açò.

Benvolgut Pere Perellón:
és el totalitarisme, una mica més suau, però amb el mateix rerefons.

Benvolgut Dani:
bones observacions.

Benvolgut Anònim:
moltes gràcies per l'aclariment. Estic d'acord amb vostè.

Benvolguda Salisucre:
i si celebrem el FESTIVUS?