diumenge, 28 de març de 2010

PER L'AMOR DE DEU! 10

Benvolgut Professor Josep:

Sóc una dona feliçment casada, però darrerament els neguits m'assetgen. El meu marit arriba cada dia més tard de la feina, diu ell que ha de fer moltes hores extres per a treure l'empresa i el país de la crisi. De vegades li noto un alè d'alcohol i molt sovint li ensumo l'olor d'un perfum de dona. Darrerament apareix amb unes marques al coll, la galta i el front que semblen de carmí i tenen una forma que recorda un llavi. I anit, tot recollint la seua roba, vaig trobar que a la butxaca de l'americana hi duia un tanga de dona. I aquest tanga no era pas de la meua talla.

Cal que em preocupi? Creu vostè que el marit podria ser-me infidel?


Atentament, Montserrat Z. una dona que pateix.


Benvolguda Montserrat:

Entenc el teu neguit, puix vivim temps de grans temptacions i són molts els homes virtuosos que poden caure en el pecat carnal, però no has de patir gens. El teu estimat marit no és cap adúlter, ans al contrari, és un servidor del Totpoderós i, potser, fins i tot un escollit de Deu. M'explicaré.

Recorda el que ens diu el Llibre del Gènesi "Guanyaràs el pa amb la suor del teu front". Així doncs, si a més del pa el teu marit ha de pagar l'hipoteca del pis, les lletres del cotxe i l'escola dels nens amb la suor del seu front, és normal l'home hagi de posar-se qualsevol cosa per a dissimular-ne la fortor. Perfum de dona? No et confonguis, probablement es tracta de desodorant del DIA (segur que el teu marit és molt estalviador).

Pel que fa al tanga de noia, no t'has d'amoïnar gens. Llegeix el Deuteronomi, capítol 22, verset 11, allà diu ben clar "No portis vestits de roba teixida alhora amb llana i amb lli". El que està fent el teu marit és una tasca d'investigació de la puresa tèxtil de la roba interior femenina! S'està assegurant que els tangues no estan fets de barreja de lli i llana. No siguis malpensada i deixa que segueixi amb les seues investigacions.

I sobre aquestes taques que tu creus que li ha fet una dona amb els llavis pintats, jo crec que es tracta d'una altra cosa. És probable que el teu marit sigui un dels escollits. Llegeix la Segona Carta als Corintis: "És Déu mateix qui ens ha ungit i ens referma en Crist, juntament amb vosaltres. Ell ens ha marcat amb el seu segell i, com a penyora del que vindrà, ha posat en els nostres cors el Do del seu Esperit."
Ja et dic que no n'estic del tot segur, però és probable que les taques de carmí siguin la marca del segell, i que les coses que fa quan no és a casa, siguin una manifestació del Do que li ha estat donat.

Així doncs, benvolguda Montserrat, no pateixis pel que fa el teu marit quan no és a casa. Confia en ell, que de ben segur que allò que fa ho fa per a bé... o si més no per a passar-s'ho bé.

Rep una salutació cordial i espiritual del Professor Josep.

11 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Diuen que per les taques, el sabó de marsella va de conya.
(Per les dels calçotets d'aquest senyor, segurament també).

Txisky ha dit...

Em decepciona, pensava que s'aprofitaria de la situació proposant-li una venjança de banyes amb vostè!.

x ha dit...

hahaha

quina tasca josep redéu !

quin crack que estàs fet !

Anònim ha dit...

Perquè el tangues siguin de talles diferent, és que una ha de ser una nina i l'altra una vaca ben grassa!!

Oriol ha dit...

Si és que a les Escriptures Sagrades hi ha la resposta a tot!

porc de-cent ha dit...

jo estic amb en txisky: hauria d'haver utilitzat altres parts de les escriptures segrades perquè fes una ofrena carnal en honor seu!

esmegmatitzat ha dit...

No deia:
Guanyaràs el pa amb la suor del d'enfront?

Anònim ha dit...

I la pobra dona, què? per què no li insinua que es vagi a consolar els dubtes que té, als braços del "butaner"? si més no, per fer-se passar les ànsies...

Unknown ha dit...

Si és "feliçment casada", tota la resta és sobrer.

Sí és que ens queixem per tot.

Sergi ha dit...

Oh, un consultori sentimental! Podria penjar-ne un audio, senyor Josep. L'entonació de la seva resposta en determina radicalment la intenció.

Josep ha dit...

Benvolguda Agnès S:
així m'agrada, consells pràctics!

Benvolgut Txisky:
aaaah, que jo sóc un home decent!

Benvolgut Super Felí:
moltes gràcies! Té vostè una birra pagada.

Benvolguda Iaia:
ai, a Barcelona passen aquestes coses.

Benvolgut Oriol:
és clar que sí!

Benvolgut Porc de Cent:
tot arribarà, temps al temps.

Benvolgut Esmegmatitzat:
SÍ SENYOR, AIXÒ VOLDRIA JO! quanta sabiduria.

Benvolguda Helena:
les dones han de saber sacrificar-se. :-))

Benvolgut Pere Llufa:
sí senyor, bona observació.

Benvolgut Sergi:
doncs no ho descarti vostè.