dijous, 4 de març de 2010

Precampanya: qüestions de consciència

Al novembre hi haurà eleccions al Principat de Catalunya. Tanmateix, els casos de corrupció i les desavinences en el govern de coalició poden forçar el President Francesc Antich a convocar eleccions anticipades a les Illes Balears i Pitiüses.

Conscient com sóc que aquest modest blog ha esdevingut el far que guia milions de persones en aquest mil·lenni ple d'incerteses, he decidit encetar un seguit de propostes de debat per centrar la propera contesa electoral en els termes que realment importen. Començarem amb un tema que supera l'eix esquerra-dreta o Catalunya-Espanya: les qüestions de consciència.

Ens hem quedat curts debatent sobre l'avortament i l'eutanàsia, i cal dur l'acció legislativa més lluny.

Alguns temes que caldrà debatre a fons:

— Eutanàsia pels calbs. Siguem realistes, ni les perruques ni els transplantaments poden resoldre aquesta terrible malaltia. La ciència ha dut l'home a la Lluna i la dona a l'orgasme, però no li ha retornat els cabells al calb. Si el tetraplègic Ramon Sampedro reivindicava la mort digna per a un cap que romania en un cos mort, quina caritat es mereix un cap amb la closca desforestada?

— Prohibir l'avortament a les majors de 50 anys. Una cosa és que les noies de 16 anys es prenguin la píndola del dia després sense el consentiment del pare (sobretot si ha estat el pare qui l'ha prenyat, i sense el consentiment de la filla). Però en les dones majors de 50 anys, malgrat els perills per a la salut de la mare, malgrat els riscos de malformacions pel fetus, malgrat tot... no es pot avortar. No veieu que es tracta d'un miracle, homes de poca fe!?

— Legalitzar el Valetudo parlamentari. El pacifisme imperant vol prohibir els espectacles violents, encara que siguin tradicionals. La no-violència governant pretén abolir els esports de contacte que posen en perill la integritat física dels participants, encara que aquests siguin majors d'edat. Però quan el Valetudo es practicat per persones majors d'edat que estan disposades a entregar els millors anys de la seua vida al bé del País, quan el Valetudo es arbitrat per la segona autoritat institucional del País (el President del Parlament) ... el Valetudo Parlamentari ha de ser legal?

— Llançament d'extraparlamentaris. Si australians, canadencs i nord-americans practiquen el llançament de midgets, perquè nosaltres els catalans, quan es comença una nova legislatura, no podem fer el mateix amb els representats de les formacions polítiques que han caigut en l'extraparlamentarisme.

El talent polític del besavi, els ulls de la besàvia i el penis d'un veí mandinga. Eus ací la meua herència.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que no tens penis, vas tallar el del vei senegalés del costat, dius? Ara el conserves en formol o què?

Remitjó ha dit...

La dicotomia dreta-esquerra ja fa anys la superarem al País Valencià. A Catalunya i les illes encara els queda molt per aprendre. Aquí ens hem fet tots de dreta i problema solucionat.

Vixca Paco Camps! Vixca!


(Amb aquesta x escriu als diaris cada any la senyora Barberá un full institucional quan es celebra el 9 d'octubre, "que aquí no somos catalanes, coño")

existència rudimentària ha dit...

El Valetudo Parlmentari, un esport que ja es practica per contrades asiàtiques, i que sense dubte faria de les sessions del control al parlament quelcom amb substància i molta més força entre els joves. Us imagineu el debat entre Puigcercós i Felip Puig? Li faria Pugi a Puig (noti's l'anagrama entre els noms de combat dels dos polítics) una mossegada on més li doldría, és a dir, a l'orella -ara per ara entre els periodistes del parlament es considera seriosament anomenar-lo extraoficialment Dumbo-?

Presenti's a les eleccions, sr. Josep!! Aquest país ple d'odi el necessita!

Ina Blackwood ha dit...

La solució a tots aquests afers polítics esdevindria amb la recuperació de la tradició de llençament de coctails molotov xD

Dr. Trumbo ha dit...

I per part nostra, menys pancartes i més trabucs!

Unknown ha dit...

Jo sempre he pensat que hi hauria d'haver una llei que ens garantís un nombre determinat de claus a l'any.

Al marge dels que puguis arrencar-li a la teva dona.

PS: Me n'adono que la proposta concreta vindria a ser que les putes entressin per la Seguretat Social.

Sergi ha dit...

Totalment a favor l'eutanàsia pels que estan calbs, o pels que estan en vies de ser-ho. Abans que arribi la degradació total tenim dret a una mort digna.

Senyor Merdevalista ha dit...

Mossènyer existència rudimentària m'ho ha tret dels llavis. No és a Corea del Sud on de tant en quan algú s'atonyina dins l'hemicicle?

Arcangelo ha dit...

Ramón Sampedro ja era calb... Voto per això de les putes.

Pere Perellon ha dit...

Em quedo en lo que tenim ara: Valetudo Parlamentari i pocudo por el país. Gràcies a tots els conceptes que vostè, sr. Josep, a sabut resenyar molt bé, aquest país va com va!!!

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
tens raó, no tinc penis. Jo el que tinc és un TÒTEM!

Benvolgut Remitjó:
i vixca la Cleptocràcia!

Benvolgut Existència R:
discrepe, el nostre Parlament és molt avorrit, àdhuc monyes!

Benvolguda Ina B:
aaah, un gran bàrman el senyor Viatxeslav Mikhàilovitx Skriabin Mólotov

Benvolgut Anthony S:
una manifa de trabucaires imposa respecte.

Benvolgut Pere Llufa:
com deia aquell, És l'únic servei públic que funciona!

Benvolgut Sergi:
és que som mooolt humanitaris.

Benvolgut Merdevalista:
o Taiwan, també.

Benvolgut Arcángelo:
i si fèssim a les meuques fncionàries?

Benvolgut Pere Perellón:
al seu servei, i al servei del país.