dijous, 28 d’octubre de 2010

Espai grautït: PFiV

Espai gratuït de propaganda electoral. Avui el Partit Família i Vida.

El Partit Família i Vida és una formació política que defensa la Família i el Dret a la Vida. PFiV neix del convenciment d’una sèrie de ciutadans sobre la necessitat que aquests valors fonamentals siguin defensats en l’àmbit polític.

El Partit Família i Vida està en contra de l'avortament, en contra de la píndola del dia després, en contra de l'eutanàsia, en contra del matrimoni homosexual, en contra de la prostitució i en contra de la pornografia.

El Partit Família i Vida està a favor de la Família, del Dret a la Vida i de totes les polítiques que defensin la vida.

Per expressa voluntat dels seus fundadors, el PFiV s’ha constituït com un partit temàtic, que només defensa la Família i la Vida. Aquesta opció restrictiva no només es justifica, sinó que ve exigida per l’extrema importància de l’objectiu a aconseguir: volem unir els esforços de tots aquells que consideren que la Família i la Vida són els dos pilars fonamentals de tota acció política, i aquests dos objectius han de ser absolutament prioritaris; per aconseguir això, no volem distreure els esforços de ningú introduint altres objectius que també serien legítims, però que podrien generar cert dissentiment entre els defensors de la família i la vida.

El PFiV és un partit obert a qualsevol que comparteixi els seus valors, sigui quina sigui la seva ideologia, credo o postura pel que fa els altres aspectes de la vida política, amb l’únic objectiu comú d’establir la base ferma sobre la qual construir la resta de la política.


El bo de Josef: un home que protegia la família i que sempre va rebutjar l'avortament.

13 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

És el partit del Miró Ardèvol?

Txisky ha dit...

I perquè no s'integren al PP?

Sonia ha dit...

Quina por que fan aquests, gràcies per la informació, tant instructiu com sempre.

La nena del pou ha dit...

En contra del matrimoni homosexual i en contra de la prostitució: segur que són els primers reprimits que se'n van de "putos" d'amagatotis (o com aquell de PP, pagant amb la tarja de crèdit del partit).

Mr. Aris ha dit...

si senyor, això son partits i no tots aquests de progres i rojillos. No has vist la pel·lícula Camino? Os la recomano a tots, crec que la podrien fer servir d'spot pel partit aquest de la familia.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Els fanatismes familiars amaguen sempre coses lletjes...

Llesca ha dit...

És més Txisky: i per què no els desintegrem?

El porquet ha dit...

Ja coneixem l'afany del Padrino per la familiaaaa....

Anònim ha dit...

Si afegeixen al programa el Dret a l'Endogàmia guanyaran en credibilitat.

xavi ha dit...

Espero l'entrada sobre el partit, gai, lesbià, bisexual, transexual, i hetero, que es presenten a les eleccions de BCN amb una dominatrix.
Tampoc estaria de mes parlar de la num 2 de la Cori

Anònim ha dit...

Entra en competència de vot amb el PP i Unió Democràtica. En aquest sentit, benvinguts siguin!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Ah, la família! Quants crims s'han comés dintre d'aquest sagrat nucli! Potser aquest sigui un bon argument per il.legalitzar a aquesta gent!

Josep ha dit...

Apreciats lectors, apreciades lectores, parents tots:
aquest partit només ha obtingut 2201 vots. Sembla poc, oi?
Serà que els que entenen la família a l'estil de Josef Fritzl ja se senten prou identificats amb UDC, ja sabeu la U de CiU.