diumenge, 28 de novembre de 2010

Derrotats d'avui

Segons la tradició, durant la nit electoral tothom ha guanyant. Malgrat tot, no em puc estar de destacar alguns perdedors cantats:


Participació: Fa quatre anys la participació fou del 56,77%. De fet, la participació més alta fou l'any 1984, amb el 64,36% (i majoria absoluta de CiU). Si arribem al 60% ja podem tirar coets. Ací hi ha molta abstenció.

Ciutadans pel Canvi. Associació cívico-política nascuda l'any 1999, en coalició amb el PSC va participar a les eleccions del 1999, del 2003 i del 2006. Però, menyspreats pel Montilla, no participa en aquestes eleccions. No hi concorren sols, ni acompanyats del PSC.

Montserrat Nebrera. Una dona intel·ligent, culta, treballadora, emprenedora, guapa i de dretes. Ideal per a ser votada pels moderats de CiU (que no estan per proclamar la independència) i pels moderats del PP (que enyoren el Josep Piqué i no volen perdre el temps amb discursos xenòfobs i conspiranoies de l'11M), probablement es quedarà fora del Parlament. Tot i que, per a la gent de dretes, la Nebrera és més votable que l'Alicia Sánchez-Camacho.
És curiós, ella té fusta de Consellera, però el seu partit té el típic perfil extraparlamentari. Encara diré més: ella dóna el perfil de Consellera Marronera (la consellera que ha de prendre decisions impopulars però necessàries). Li va el tema: jo, si fos el President, m'ho rumiaria.

Antonio Robles. El cap de llista de la UPyD, columnista i tertulià de diferents mitjans de la Brunete Mediàtica, ha vist com els seus l'han abandonat. Parlen molt de Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, però no diuen res de la UPyD. La UPyD està present al Congrés dels Diputats, Parlament Basc i Parlament europeu, però sembla que, el vot útil espanyolista a Cataluny, ha d'anar a Ciudadanos.
Pobre Antonio Robles, un senyor de Zamora, un xarnego de veritat, que veu com un fals xarnego (Albert Rivera, un ninyatu nascut a Barcelona, catalanoparlant i que ha estudiat a ESADE) li pren el lideratge... quina traïció i quina poca autenticitat!

Antonio Robles: un xarnego plastificat.
Xarnego plastificat: xarnego que practica la profilaxi física i mental per a no catalanitzar-se gens. En 40 anys no ha dit ni una sola frase en català, ni ha menjat calçots, ni ha anat a un correfoc, ni ha vist una actuació de castellers...

9 comentaris:

El porquet ha dit...

Només he vist un (1) cartell de la Nebrera en tots aquests dies. Arraconat a l'antiga nacional que uneix Barcelona amb el Vallès, en un forat de bars de carretera decadents i fàbriques vingudes a menys... mal lloc de fer publicitat srta. Nebrera.

Sóc l'antic Mr.Missis que he decidit acceptar, per fi, la meva condició garrina.

Txisky ha dit...

Doncs, la veritat, esperava menys participació... A hores d'ara està votant més gent que fa quatre anys... potser és el fred. Esperem al 100%!.

La nena del pou ha dit...

L'abstenció és la gran creu d'aquest país. Després, tots aquests que no voten es passen 4 anys criticant els que manen i les seves decisions i cagant-se en el panorama polític decebedor... això sí!

Remitjó ha dit...

Josep seria interessant analitzar la més que probable entrada d'un anormal illetrat com l'Anglada al parlament

Agnès Setrill. ha dit...

Hola.
(Contesto al títol)

Mon ha dit...

pos si

xavi ha dit...

ummm me sembla que a la Nebreda li ha faltat un punt mes de suport per poder ser consellera de marrons del proper govern. Es rumoreja el futur tandem amb la Mairena i l'Ariel.

Jordi ha dit...

No veig la relació entre Al Gore i Josmar.

Josep ha dit...

Benvolgut Porquet:
en van enganxar uns quants les darrers dos dies.

Benvolgut Txisky:
doncs sí... serà que s'han mobilitzat els sociat·tes?

Benvolguda Nena del Pou:
coherència? Noooo!

Benvolgut Remitjó:
és un illetrat, sí, però les seues propostes són cada dia més seguides (més "normals")

Benvolguda Agnès S:
hola

Benvolgut Mon:
sí...

Benvolgut Xavi:
pobre Nebrera... té més seguidors al FACEBOOK que no pas votants!

Benvolgut Jordi:
tots dos es mereixien guanyar. Un les eleccions presidencials del 2000, l'altre el Festival d'Eurovisió.