dijous, 4 de novembre de 2010

Infiltrats

De les moltes notícies que està generant la visita de Sa Santedat Benet XVI a Barcelona, jo en destaco la següent: "Grups antisistema han intentat infiltrar-se entre els voluntaris que rebran el Papa".

M'imagino que la intenció dels antisistema era boicotejar la cosa des de dins. Però, com s'ho han fer per a detectar els infiltrats? Al cap i a la fi, Jesús de Galilea i els seus seguidors eren uns antisistema, i la seua estètica era d'allò més alternativa. I anant com van tan curts de personal, els catòlics no estan en condicions d'anar filant prim.

Probablement no han entès que el vi de missa és una metàfora:O de que va la fumata blanca...


No saben com s'ha de dur l'hàbit...


I fins i tot confonen la còfia amb el nikab... (multiculturalitat o empanada mental?)


En fi, que tampoc ha de ser tan difícil per a un okupa infiltrar-se dins de l'Església Catòlica. Tot i que si es tracta de fer sabotatge, no cal, ja se'l fan ells tots solets (després de beneir la Sagrada Família podria visitar l'ermita de Bellvitge i demanar perdó a la víctima) .

9 comentaris:

Alyebard ha dit...

:0, coma a seguidor de "Roma" em deixaran crucificar-ne algun d'okupa?

Jordi ha dit...

Jesús seria el primer en manifestar-se contra el papa de Roma.

Pere Perellon ha dit...

No està mal haver utilitzat al Pare Jony per a fer aquesta entrada. És ampostí, i crec, proposa o aporta un canvi en l'església. Al menys, visual.

SERGIBR ha dit...

El pare Jony té un no sé què, però jo sempre he estat més del Fratello Metallo.

Encara que rius més amb aquests altres. I no, no són ultres del Barakaldo. Per ells, les ratlles negres sobre el color groc, representen els estigmes de Jesús.

El porquet ha dit...

I l'Apel·les? A on ha quedat l'Apel·les?

Anònim ha dit...

Llàstima que el pare Jony no canti en català.

Si algun dia ha de caure la Sagrada family...estaria bé que fós, abans que acabin les obres, un dia que no fes molta calor, ni molt de fred, un dia de tardor...un dia com demà?, per exemple?

Agnès Setrill. ha dit...

El Jordi te raó.
Es faria pols de veure i sentir el que s'ha fet i dit en nom seu...

Pobre tiu oi?

CANYA ha dit...

llàstima que no vingui cada setmana collons. sembla que així SÍ que hi ha notícies i temes importants.

Anònim ha dit...

Compte, que ara estem com els anys 30 i resulta que hi ha pistolers matant capellans i anti-sistema cremant esglésies. No és això el que ha dit avui?