dilluns, 1 de novembre de 2010

Tardor calenta 3

Aquest cap de setmana ha estat de tres dies i una hora, ja que a la tradicional diada de Tots Sants (Halloween pels menors de vint anys), cal afegir-hi el canvi a l'horari d'hivern. Per tal d'estalviar energia s'han retardat els rellotges una hora. Nosaltres dormim una mica més i el planeta es castiga una mica menys.
Conscient i sensible com sóc, he decidit estalviar el triple i retardar tres hores el meu rellotge. Jo estalviaré energia i la meua empresa diners. Concretament els diners del meu sou.

N'hi ha que no s'adapten al canvi horari i cal prendre mesures més dràstiques, com l'exorcisme.


1) Disfresses. Aquests dies proliferen les disfresses. A Barcelona es confonen els otakus que van disfressats per anar al Saló del Manga amb els geeks que van disfressats per a celebrar el Halloween. A València també es confonen els que es disfressen pel Halloween amb els que han anat disfressats a fer l'Aplec d'El Puig.

2) Lolita + 43. I ja que parlem de cultura japonesa, es pot saber per què hi ha tant de rebombori amb les dues lolites de 13 anys que tingueren un afer amb el Fernando Sánchez-Dragó l'any 1967? Actualment són dues senyores de 56 anys — més que MILF i menys que Mature— així que podrien participar en diferents programes de televisió: La Noria, Sálvame, 59 segons, Redes, Negro sobre Blanco, Blanco sobre Amarillas...

3) Lip Dub Espanyolista. A la ciutat de Vic s'ha enregistrat un Lip Dub per la independència. Hi han participat 5700 persones i han batut el rècord mundial. Em sorprèn però que, de moment, no hi haja cap rèplica espanyolista. Sincerament, amb la dèria que tenen d'anar a toro passat, no entenc com no convoquen un Lip Dub Espanyolista.

El podrien enregistrat a Manganeses de la Polvorosa (província de Zamora), on tenen el bonic costum de llençar una cabra pel campanar quan hi ha festa grossa. Podrien llençar la cabra de la Legión i aquesta, recollida pels seus subordinats, els nòvios de la muerte, aniria guiant-nos pels carrers del poble, plens de toreros, guàrdies civils, skin heads, bakales, tonadilleras i tertulians cantant una cançó. No cal ni que siguen originals, poden fer una versió de la dels Obrint Pas, canviant-ne una mica la lletra.

No et limites a comtemplar aquestes hores que ara venen, baixa al carrer i participa, no podran res davant d'un poble unit, alegre i combatiu

Amb les sobres de la història
i amenaçant a tort i a dret,
va perdent la poca glòria
aquest imperi decadent.

Viure contra corrent,
putejant a la gent,
i remant contra el vent,
manipulant sentiments.
Viure mantenint viva
la brasa a través dels temps,
la brasa que encara ens va donant
aquest imperi decadent.4) Llei de Partits. Fa uns quants mesos que el PP i el PSOE mantenen reunions de cara a endurir encara més la Llei de Partits. Entre d'altres coses, volen que els partits legals no tinguin a les seues llistes persones que hagin format part de partits que no hagin condemnat el terrorisme, ni a persones que hagin estat condemnades per delictes de terrorisme.

Quan parlem de la Llei de Partits pensem en Euskadi, però i si ho apliquessin a Catalunya? Doncs que tenint en compte que a les llistes de Solidaritat hi van ex-preses com Núria Cadenes i partits com el PSAN, no fóra estrany que volguessin il·legalitzar SCI. Si volen regalar-li la presidència de la Generalitat al Joan Laporta, que iniciïn el procés d'il·legalització de Solidaritat Catalana. No seran a temps d'il·legalitzar-los i els hi faran la millor campanya electoral imaginable.

11 comentaris:

victoria eugenia ha dit...

M´agradad molt el vídeo. Felicitats. Una abraçada. Victoria.

Mr. Aris ha dit...

poden fer un liput d'aquests (o com es digui) els que es manifesten en contra de l'abort, per exemple.
En quant a les lolites del Sanchez dragó, tens raó, al Polasky per exemple l'imputen d'haverse aprofitat d'una nena que actualment te la meva edat, 46 years old...

Remitjó ha dit...

Bona feinada!

MARTELL DE REUS ha dit...

Em sembla que els españols encara no saben què és un lip dub. Es deuen pensar que és el duplicat d'una revista que sovinteja a la sala d'espera d'algunes barberies.

jpmerch ha dit...

Jo crec que això de les lolites forma part dels somnis i no de la realitat del Dragó. Aquest tio em sembla una mica fantasma.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

MILFS japoneses? Acaba vosté d'inventar un nou génere de porno!

Anònim ha dit...

El que més impressiona és que Dragó se sortís per la tangent dient que allò no havia passat de debó i que el que explicava era una versió "literaturalizada". Això no se li va acudir a Albert Speer amb els diaris d'Spandau.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Crec que fou durant l'aplec del Puig quan s'ha fet el lip dub espanyolista.

Guy Richie ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El porquet ha dit...

I un lipdub de l'afair del senyor Dragó amb les Lolites?

Jordi ha dit...

El lip dub espanyolista el fan cada 12 d'octubre amb la desfilada militar del dia de la hispanidad.