dilluns, 15 de novembre de 2010

Tardor calenta 4

Que lluny queda la diada de Tots Sants! Nadal ho ha envaït tot, fins i tot la campanya electoral. De moniats i castanyes a garrotades amb el Tió. I les urnes allà enmig, com els torrons.1) El referèndum d'Artur Mas. El senyor Artur Mas ha promès que, si governa, el Principat de Catalunya tindrà Concert Econòmic, com Navarra o el País Basc. I diu que, per a tindre més força a Madrid, ho aprovaran mitjançant un referèndum. És curiós, el seu partit va votar contra la Llei de Consultes Populars. En fi, benvinguts al club. Ara bé, que trii bé el dia, per a que la participació sigui ben alta. Per exemple, maig del 2011, coincidint amb les municipals.

2) El Dilema de l'Anglada. L'antiga província espanyola del Sàhara torna a ser notícia. Malauradament els partits catalans estan ficats de ple en la campanya electoral i no parlen gaire del tema. És una llàstima: a Madrid el PP ha demanat l'autodeterminació del Sàhara Occidental, fins el 1976, una província espanyola (tan espanyola com Cuenca, o tan poc espanyola com Girona). Tot i que el paper més galdós seria per la PxC de l'Anglada: amb qui van? Amb els saharauis, defensant uns independentistes? O amb els marroquins, als que tant odien?

Si la televisió pública d'aquest país fos plural, independent i intel·ligent, entrevistarien l'Anglada i li preguntarien a qui dóna suport en aquest conflicte. I també li demanarien que recites la taula del 9, per a situar mentalment el personatge.

3) Alfred Hitchcock a Veo7. VEO7, el canal de televisió del diari El Mundo, a part d'oferir tertúlies fatxes també emet pel·lícules i sèries. Ahir diumenge vaig veure la mítica Alfred Hitchcock Presenta. Em va sorprendre veure que un dels protagonistes, un executiu, parlava per un mòbil (gran, com un walkie-talkie) i que un altre actor esmentés la televisió per cable. De quin any era eixe episodi? Quan va morir el geni del suspens?

Segons l'IMDB, el senyor Hitchcock ens va deixar el 1980. Sí, ja existien els mòbils i la fibra òptica, però no eren productes comercials majoritaris. Un avançat al seu temps? O tal vegada les manipulacions de la Brunete Mediàtica arriben fins aquests nivells!?
La resposta, de nou, a l'IMDB: és del 1988. Es veu que empraven talls d'imatge i veu del mestre i en feien un muntatge nou.
Una mena de Cid Campeador del Suspense Audiovisual: després de mort encara presentava programes. Com Cine de Barrio, si fa no fa.

9 comentaris:

Remitjó ha dit...

Benvolgut Josep, massa demagògia hi veig... No és just preguntar-li a l'Anglada la taula del 9, jo ho deixaria en la de l'1...

Txisky ha dit...

Una curiositat local: a Sabadell la setmana passada seguidors de MSR es van hostiar amb seguidors de l'Anglada. Que jo sàpiga tots són fatxes. Vet aquí una altra curiositat: a les llistes de PxC hi trobaràs molts cognoms catalans, a les de MSR tots són d'orígen castellà.

Alyebard ha dit...

Tot plegat molt curiós. Ara per mi els de l'MSR i PxC és poden anar exterminant mútuament

Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mr. Aris ha dit...

1) Una altre impossible, el concert económic. A menys que necesitesin a Ciu, ni borratxos li donarien això, demà ho demanarien la resta.
2)Molt bona aquesta, jo també penso que aquest dilema l'Anglada i la resta de nacionalistes espanyols no saben contestar
Un dels Generals espanyols destacats alli per aturar la marxa verda va explicar que els hi van ordenar abandonar el territori, i encara que tinguessin DNI, els hi van ordenar no defensarlos. Aquest general estava realment deprimit amb l'ordre i deia que era perque Franco ja era un cadaver

MARTELL DE REUS ha dit...

Una tarda entretingunda la vostra de diumenge: una sessió de BDSM amb "Veo TV".

Jordi ha dit...

Els americans voten el president, el congrés i dotzenes de referèndums els mateix dia.

_MeiA_ ha dit...

Jo sóc de Vic i sento vergonya que l'Anglada també ho sigui! et faries creus dels seguidors que arriba a tenir! fa por!!!!!!!!


Per cert, jo aquest any ja he votat (per correu)

Josep ha dit...

Benvolgut Remitjó:
aix... és que el periodisme és així, crec...

Benvolgut Txisky:
això sí que és una bona notícia.

Benvolgut Alyebard:
serà que s'assemblen massa.

Benvolgut Aristofeles:
del concert econòmic en parlarem l'any 2011 tot mirant el 2012.

Benvolgut MARTELL:
el morbu, el morbu que tot ho pot.

Benvolgut Jordi:
sí senyor!

Benvolguda __MeiA__:
puc preguntar a qui has votat??