dilluns, 10 de gener de 2011

Ai sí, la notícia del dia

Segons els mitjans de comunicació bascos i espanyols, la notícia del dia és que ETA ha anunciat un alto-el-foc permanent i verificable.

Això serà notícia a Euskal Herria i a Espanya, però a Catalunya ja fa set anys que tenim aquesta treva.


I quan fou mort el combregaren.

11 comentaris:

Jordi ha dit...

No li donaran el premi nobel de la pau.

Txisky ha dit...

Que le quiten lo bailao!

MARTELL DE REUS ha dit...

i la treva que tenim nosaltres des de fa set anys també te observadors internacionals per a poder-la verificar (maluradament són españols)

Anònim ha dit...

Si tenim pau amb ETA és perquè l'exvicepresident va fer un pacte o alguna cosa de semblant amb ells, ja fa uns quants anys i l'única que va fer bé, que de la resta ja s'hi ha vist.

Ara només ens resta signar la pau amb l'estat espanyol, que encara hi roman per la força de les armes actuals i que hi va arribar per la força dels exèrcits, antics exèrcits, ja fa més de cinc-cents anys.

Res, tu, un detall de res que hem de resoldre abans que ens morim tots i ens combreguin els futurs ciutadans de la província catalana.

Visca la terra i mori el mal govern!

. ha dit...

La notícia del dia no era la pilota d'or? A TV3 hi dediquen mitja programació...

El senyor gerent ha dit...

Un dia d'aquests la notícia del dia serà que hauran d'ingressar al Carod en algun centre hospitalari amb un atac de riure agut,... què dic de riure,... de pixar-se a la boca de tot el personal (tant de ERC com de fora) que anys enrera el volia lapidar....

Aiii el Carod, set vides té un gat, recordin-ho. Paraula de gerent.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Això si, com a estratega polític una nul.litat. Li van enviar a Perpignan a negociar i el paio no va sospitar que l'acabarien aixecant la camisa? Només en Saura va tenir tant poca visió del joc al acceptar la conselleria d'interior!

El porquet ha dit...

Un gran orador, un pèssim gestor.

Anònim ha dit...

Ni això ni la pilota d'or, què diuen!? La notícia del dia és el RIP de Juanito Navarro. Llarga vida al rei.

Anònim ha dit...

Avui ha publicat un article a l'Ara prou interessant. Aquest home és capaç de renéixer i tornar-se a situar en una posició central en la vida política catalana. El porquet l'ha definit perfectament.

Josep ha dit...

Hem de recordar que el 30 de juliol de 2009 ETA va atemptar al nostre país? Veig que sí.

Una salutació.