dimecres, 16 de març de 2011

Dues assignatures

La senyora vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya no és psicòloga, i un servidor de vostès tampoc ho és. Però el problema rau en que, al burrículum de la senyora Joana Ortega, diu que ella és llicenciada en Psicologia. I, segons sembla, li manquen encara dues assignatures. Són importants aquestes dues assignatures?
Per a segons qui, és molt greu, una mentida inacceptable. Per a d'altres, un error de transcripció. I per a d'altres una exageració perfectament comprensible, i sense cap importància.

Jo encara vull anar més lluny i reivindicar aquestes dues assignatures pendents com una gran virtut. Sabeu per què aquesta dona no les va aprovar? Perquè és decent, catòlica i democratacristiana, i no va anar al despatx del professor a fer la neteja de sabre revisió d'examen corresponent.

La noia de la foto es va treure la carrera amb un cum laude. És a dir, li feren cum varies vegades.

8 comentaris:

Alyebard ha dit...

Ja ho diuen que per créixer s'ha de veure molta llet

Ina Blackwood ha dit...

Potser no era un, sino una profe (i sense tendències homosexuals).

Jordi ha dit...

També hi ha tios que s'han tret la carrera alegrant-li la tarda a les professores madures.

Brian ha dit...

Fa un parell o tres de dies vaig sentir al Telenotícies Migdia de La Seva (que no ha deixat mai de ser-ho, i els del "Migdia" encara menys) que el Govern de la Generalitat "havia donat per tancat" el tema de currículum de la consellera.

Ho var la locutora -molt seria i convençuda- com un dels titulars de primera plana. Dit d'un altre manera: el Govern i TV3 donen per "tancat" allò que ells no han obert. (Ni haurien obert mai, és clar).

xavi ha dit...

hi ha llocs web on es fan tributs amb molt de cum.
Seria con anar al setembre

Jordi Vàzquez ha dit...

Tot aquest afer simplement legitima la mentida com a mètode.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo no em refiaria gaire d'aquesta pájara. Potser només li queden dues assignatures per que a les altres si que va demanar revisió (de baixos)

surfzone ha dit...

Jo tampoc ho trobo tan greu... total, si sempre diuen mentides, tampoc vindrà d'una, no?
A més, qui no ha inflat una mica el CV? XDDD