dissabte, 23 d’abril de 2011

Impressions de Sant Jordi

Aquest Sant Jordi m'ha deixat moltes impressions, però la majoria són les mateixes cada any. En tot cas avui només us en comentaré dues:

El BBVA ha inicia una campanya de recollida de llibres. Aquests llibres seran donats als centres penitenciaris del país, per a que els reclusos puguin llegir. S'accepten llibres de qualsevol temàtica, només cal que estiguin en bon estat.

Aquests del BBVA saben optimitzar els seus recursos: fan obra social i, de passada, preparen el futur dels seus directius.

En tot cas, per a fer una obra social que beneficiï a tota la societat, també podrien enviar a la presó a determinats autors. Molta gent ho agrairia. Bé, els que són a la presó o hi tenen familiars tancats no, però ja se sap, no es pot satisfer tothom.Un clàssic de Sant Jordi són els autors signant exemplars dels seus llibres. N'hi ha que tenen més èxit que d'altres, açò ja ho sabem. El meu dubte és: que passa quan un lector compra llibres d'un autor ja mort? Que no té dret a que li dediquin el llibre!?
Per tal de compensar aquesta terrible injustícia he pensat en dues possibles solucions:

1) Que les múltiples paradetes on venen llibres (i tota mena de gadgets) esotèrics i paranormals ofereixin un servei de Ouija amb signatura de llibre.

2) Que els autors que no tenen lectors facin un curset de grafologia i així puguin imitar la lletra dels autors morts i signar dedicatòries als lectors dels autors difunts.

7 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

A un servidor aquest Sant Jordi també l'ha impactat doblement:
- el senyor gerent va comprar 3 roses de merda (escanyolides i fràgils) a una ONG, per allò de tenir la consciència tranquil·la, i uns metres més enllà hi havia quatre gitanos amb unes roses estupendes, pel mateix preu.

- el senyor gerent va tenir un shock antropològic: es va fixar que al voltant de paradetes, roses, titellaires, etc... no hi havia un puto quillaco a 100 metres a la rodona. Algun jipi sí, però bé... aquests es poden control.lar fàcilment.

Arcangelo ha dit...

Com a venedor de roses que he estat aquest Sant Jordi, vull constatar els fenòmens que fan que les ventes de roses siguin absurdament elevades: dones comprant roses, homes comprant a cabassos, cambrers comprant roses per les clientes del bar, roses per la família... A mi em sembla de puta mare... però Sant Jordi no era alguna cosa així com la festa dels enamorats? Estem mancats d'amor?

Lo rat ha dit...

Ja sé que les presons rehabiliten molt, que la lectura encara més i que posar-ho en dubte és de mala persona. Ara, no descarto que als presos que llegeixin el Si tu em dius vine ho deixo tot de l’Espinosa se’ls desvetllin els instints assassins i acabin massacrant, quan surtin, aquesta bellíssima persona. Ara que no queden caixes, ja és veu que és als bancs que els toca fer les bones obres.

MARTELL DE REUS ha dit...

Jo hi duré llibres en català, tota una provocació

Jordi ha dit...

Era el meu sant.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo els llibres els compro dies abans i així puc triar sense haver d'aguantar cues. I les roses sense perfum ja se les poden ficar pel...

rosana ha dit...

...també es podrien tancar a la presó alguns autors condemmats a dedicar llibres d'autors difunts...només com a rehabititació de la supèrbia...jaja