dimarts, 10 de maig de 2011

Frenant els vampirs

Cada vegada hi havia més vampirs, el pànic regnava entre la població i les autoritats no sabien com frenar-ne l'expansió (dels vampirs, i del pànic també).

No volien recórrer als vells mètodes, que eren ineficaços (les creus ja no espantaven ni els ateus), inespecífics (els al·lèrgics a l'all s'havien queixat, i amb raó) o excessivament violents i cruels (no em direu que clavar una estaca al cor, encara que hom sigui un no-gaire-viu, més-aviat-mort, és un crim: un quasi-assassinat, en llenguatge tècnic-jurídic).

És per això que els més visionaris proposaren ocupar el nínxol ecològic propi del vampir. Sense espai i sense recursos, els vampirs estaven condemnats a l'extinció.

I fou així com els prohoms del país lideraren el procés de fre i derrota dels vampirs: dormint de dia en taüts (les urnes per a cendres d'incinerats foren descartades per petites i incòmodes) i eixint per les nits a mossegar la gent i nodrir-se de sang fresca (la moral sexual de la societat desaconsellava perdre el temps cercant verges), tot esperant que la resta de la població, seguint el tradicional filtratge cap a baix, en prengués exemple i els imités.

I així, vampiritzant-se, acabaren amb els vampirs. Si més no és el que ens digueren, entre mossegada i mossegada.

I si per frenar en Le Pen, el Sarkozy ha de fer seu el programa electoral del Le Pen, per aturar la PxC, el PP no té cap problema per adoptar el fons i les formes de l'Anglada.

Val a dir que els fraguistes, a diferència dels gaullistes, no han d'esforçar-se gaire.

8 comentaris:

Alyebard ha dit...

Sempre hi haurà diferències amb la França.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord.

Arcangelo ha dit...

Hòstia no m'esperava aquesta conclusió per a res, però em sembla una metàfora fonamental.
Que n'opinaria una feminazi com la Lienas de l'spot electoral de PxC?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Per que creus que a Espanya no hi havia partits d'ultradreta? Doncs per que la ultradreta ja estava representada per l'antiga Aliznza Popular.

Lo rat ha dit...

Molt ben vist el fenomen. Tot i que els vampirs encara són massa glamurosos. Tant els de la primera com els de la segona generació de mamons fan més cara de paparra o de sangonera analfabeta que no pas de noble vampir.
Parlant de xuclar (sang, vots, les ganes de viure), per què hi ha tants antics votants de partits d'esquerres que ara voten la ultradreta més populista?

Toni Cano ha dit...

La ultradereta guanyaria més vots si dins del seu programa pensés en els immigrants, gais....per fer-lis la vida més senzilla. Ui, crec que acabo d'escriure una estupidesa.

pons007 ha dit...

a mi la idea de l'estaca al cor no em desagrada pas, per lluitar contra els vampirs em refereixo...

Josep ha dit...

Benvolgut Alyebard:
per sort!

Benvolgut Jordi:
moltes gràcies!

Benvolgut Arcangelo:
La Lienas votarà PxC, segur!

Benvolgut CETINA:
sí senyor, no calia buscar-los fora, perquè ja eren ací!

Benvolgut Lo Rat:
perquè es movien per modes i consignes, no pas per raonaments i ideologia.

Benvolgut Toni Cano:
no pas! La PxC contracta pakistanesos per a enganxar cartells electorals.

Benvolgut Pons 007:
he he he