divendres, 27 de maig de 2011

L'anàlisi definitiva

A veure, que el dissabte juga el Barça i ací encara estem amb les acampades i les eleccions. Per tal de resoldre els vostres dubtes i deixar que les vostres neurones es concentrin en les coses realment importants, us aclariré tres conceptes.

Bullangues i toros. S'anomena Bullangues als avalots que es produïren a moltes ciutats catalanes entre 1835 i 1843. Segons la premsa de l'època, qualsevol excusa era bona per muntar barricades i cremar convents. Segons les cròniques (que mai han estat imparcials) una d'aquestes es va produir arran d'una mala tarda taurina a la Barceloneta. Els indignats amb la manca de trapío i bravura dels bous cremaren esglésies en senyal de protesta.
No es desallotjaren el concentrats a la plaça de Catalunya de Barcelona, i la plaça Ricard Vinyes de Lleida, quan la llei ho exigia —la jornada de reflexió— però sí quan juga el Barça.
Crec que en aquests moment el Conseller Felip Puig està pregant per la derrota del Barça.

Combinatòria municipal: després d'analitzar detingudament els resultats d'aquestes eleccions, he comprovat allò que ja vaig predir fa un parell de mesos. No hi ha cap municipi on hi hagi simultàniament regidors de la PxC, CUP i Ciudadanos. I és una llàstima, perquè el ple municipal seria d'allò més entretingut.

Esquerra Republicana de Catalunya: Què està passant a ERC? Desorientació? Errors estratègics? Manca de comunicació? No, res de tot això. El que passa és que els dirigents d'ERC no han entès el funcionament de l'Excel.
Qualsevol usuari del paquet Office faria una gràfica de l'evolució del vot com aquestaPerò els caps pensants del partit de Companys i Macià no tenen gaire traça amb els fulls de càlcul, i a l'hora de fer la gràfica posen l'eix temporal en sentit invers.I és clar, sembla que tot va molt bé.

5 comentaris:

Alyebard ha dit...

Molt bona reflexió electoral. Viurem temps interessants.

Brian ha dit...

Ho haurien vist molt més clar si haguessin invertit tots dos eixos :)

Jordi ha dit...

Després de veure els antidisturbis a palça Catalunya hi haurà bullanga segura.

Puji ha dit...

Podem muntar una bullanga per reclamar que el senyor Josep utilitzi anàlisi en la forma femenina que li correspon.

Josep ha dit...

Benvolgut Alyebard:
moltes gràcies!

Benvolgut Brian:
mmmm.... una doble inversió no... quedaria igual!

Benvolgut Jordi:
al final menys del que ens pensàvem

Benvolgut Puji:
gràcies! Ja he fet la modificació.