diumenge, 8 de maig de 2011

Reflexions periodístiques de cap de setmanaLa Junta Electoral Central (JEC) ha ordenat a les cadenes privades que als seus espais informatius apliquin el sistema de blocs electorals, com ja es fa a les públiques.
Ja sabeu que en penso del tema, però no em puc estar de fer dues breus reflexions.

1) Com aplicaran televisions com Intereconomía TV o VEO 7 "els criteris de pluralisme, neutralitat i proporcionalitat en períodes electorals", sobretot quan parlin de partits com ERC.

2) Si el temps que dediquen en els informatius a cobrir l'actualitat electoral de cada candidatura va en funció dels resultats de cada candidatura a les anteriors eleccions, com s'ho van fer per cobrir la informació electoral de les primeres eleccions democràtiques?

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Totalment d'acord

Tripi ha dit...

Yousseff: lo que tendrían que hacer, directamente, es prohibir las campañas electorales.

Como todos los políticos, TO-DOS, son unos hijos de puta, más valdría no tener que verlos en la tele y soportar como nos mean encima.

Salam Malekun.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Resposta 1: Els hi deixaran els espais obligatoris i dedicaran el doble de temps a maxacar-los

Resposta 2: El resultat de les el.lecions explica com s'ho van fer. Va guanyar un ex-falangista disfresst de demòcrata.

Anònim ha dit...

1) Intereconomía tractarà amb equanimitat totes les opcions polítiques ja que totes formen part de l'AntiespaÑa. Des d'ERC (nazis colpistes) fins al PP (maricomplejines que reneguen del gloriós alzamiento nacional).
2) La veritat és que no hi havia pensat mai, però suposo que durant la transició, si el règim hagués volgut imposar a Radio Pirenaica una quota electoral perquè Blas Piñar pogués dir-hi la seva s'hagués considerat un acte de feixisme que no lligava amb els vents de democràcia que bufaven. Sembla que trenta anys després la societat ja està prou madura per posar-se noves cotilles i cadenes.

Thera ha dit...

Aquesta vegada només sento desencant, m'és igual el temps que li donin a l'un o l'altre. Mà de zapping!

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi:
gràcies!

Benvolgut CETINA:
la segona fa mal. És cert, per això fa mal.

Benvolgut Anònim:
d'acord amb vostè.

Benvolguda Thera:
tu i dos milions de persones més.