diumenge, 26 de juny de 2011

Auxili, auxili

Ací tenim en Gerard Figueras, dirigent de la JNC i diputat al Parlament per CiU.


L'any 1988, a Santa Coloma de Gramenet Jordi Pujol fou agredit per un grup de veïns. Van ploure pedres i van trencar el cotxe oficial, i el Molt Honorable, en comptes de cridar auxili, es va abraonar i va plantar cara als agressors. Per cert, els agressors foren filmats, però mai els van detindre ni van anar a judici.Perquè el Pujol, com a mínim, era valent. No debades s'havia enfrontat al franquisme i havia patit la presó i l'exili.

Els convergents d'ara, en canvi, són tan covards que ni s'atreveixen a reconèixer que depenen del PP.

Què és la Llei Òmnibus? Una Llei que deroga o canvia dràsticament 80 lleis del Tripartit. I perquè una única llei? Moltes reformes o derogacions podrien ser recolzades per SI, PSC, ERC o Ciudadanos. Però és clar, CiU no vol coincidir 80 vegades amb el PP. Ni el PP es vol presentar a les eleccions generals coincidint 80 vegades amb CiU.

El que us he dit: són covards.

3 comentaris:

Arcangelo ha dit...

El Gerard Figueras no és aquest que es deixa enxampar a tota velocitat per les carreteres d'aquests móns de déu? Permeti'm contradir-lo, si no m'erro, perquè s'ha de ser molt valent per a fotre's a una velocitat que la llei desaconsell: a mi em fa molta por anar ràpid a causa d'un desafortunat accident.

Jordi ha dit...

El típic pijo convergent.

Josep ha dit...

Benvolgut Arcángelo:
sí, el paio ja no té punts al carnet de conduir.

Benvolgut Jordi:
no tots són pijos. N'hi a que són garrulets. Pijo-garrulets, això sí.