dissabte, 23 de juliol de 2011

Això és gravíssim 1

[irònic mode ON]


Això és gravíssim! On s'és vist!? Us heu fixat quin panxot que fa? Està massa gras! I fuma puros, Tot el dia fumant. I tot el sant dia amorrat a l'ampolla! Bevent xampany i brandi.I a sobre vol celebrar les victòries. Celebrar victòries! On s'és vist!?AIXÒ ÉS GRAVÍSSIM!


[irònic mode OFF]

10 comentaris:

Molon labe ha dit...

Miri quan l'he vist m'ha vingut al cap la imatge del al capone

zel ha dit...

No sé si em fa pena o riure...

jomateixa ha dit...

Ara, amb tots els "Captadors" d'imatges que volten pel món haurien d'anar amb compte de no fer tant el burro,
zel, a mi em fa més pena...

Anònim ha dit...

Com podeu caure en les teranyines de les clavegueres de Madrid?? Curiosament només és en Laporta qui es munta gresques en el SEU TEMPS LLIURE. Com és que no les càmeres no anaven a gravar les disbauxes de la resta de presidents dels altres clubs, o ara polítics??
Idò perquè se va declarar obertament INDEPENDENTISTA, i la meseta això incomoda (i molt), per aquesta raó des de Madrid s'esforcen de valent per deteriorar la seva imatge, i la gent queis en el parany com a mosques.
Sincerament per molt patètica que siga la imatge, SE ME'N REFOT el que faci amb el seu temps d'oci mentre faci la feina bé, i al Barça la va fer bé.
Jo pens defensar en Laporta perquè estic al costat dels catalans no dels forasters

Ina Blackwood ha dit...

Sóu tots bojos. Aquest post és una ironia. A més, que collons té de dolent que un paio disfruti del que té?

Mare de Déu, celebra victories!

Alyebard ha dit...

We shall no sourrender :D

Dessmond ha dit...

Un post excessivament demagog. I servil, molt en sintonia al que proposa la premsa madrilenya. Estaran contents amb tu. Aquesta frase "tot els sant dia amorrat a l'ampolla" és de factoria Intereconomia. Apa, que t'has quedat ben descansat.

reflexions en català ha dit...

Home, jo em penso que l'apunt era irònic, totalment al revés de com l'interpreteu.

marc

Jordi ha dit...

Molt bona!

Josep ha dit...

Estimats lectors, estimades lectores:

A la part superior dreta de l'entrada hi diu "[irònic mode ON]" en lletra petita. Potser la lletra és massa petita. O potser algú és curt de vista. O potser n'hi ha que són curts de gambals.

Per exemple: el Dessmond va tant de bòlid que no és capaç de veure l'ironia, o és tan justet que no pot entendre una ironia?