diumenge, 4 de setembre de 2011

Més articles, és la guerra!Després de les darreres ofensives per terra, mar i aire... perdó, volia dir "després de les darreres accions dels poders executiu, legislatiu i judicial" queda palés que cal modificar més articles de la Constitució Espanyola:

Article 51.1 Actualment afirma que "Els poders públics garantiran la defensa dels consumidors i dels usuaris, i en protegiran amb procediments eficaços la seguretat, la salut i els legítims interessos econòmics", però en realitat hauria de dir que "Els poders públics garantiran la defensa de les empreses de serveis bàsics de les queixes dels consumidors i dels usuaris, i en protegiran amb procediments eficaços el monopoli i els legítims interessos econòmics"

Article 4.1 On ara diu "La bandera d’Espanya és formada per tres franges horitzontals, vermella, groga i vermella; la groga és de doble amplada que la de cadascuna de les vermelles" hauria de modernitzar-se i dir "La bandera d’Espanya és formada per tres franges horitzontals, vermella, groga i vermella; la groga tindrà un toro d'Osborne"

Article 3.1 On actualment s'afirma que "El castellà és la llengua espanyola oficial de l’Estat. Tots els espanyols tenen el deure de conèixer-la i el dret d’usar-la", hauria de concretar més "El castellà és la llengua espanyola oficial de l’Estat. Tots els espanyols tenen el deure de conèixer-la i el dret a ser els únics monolingües d'Europa".

Article 2.1 On ara diu "La sobirania nacional resideix en el poble espanyol, del qual emanen els poders de l’Estat", hauria de dir "La sobirania nacional resideix en els governs francès i alemany, així com a les agències d'avaluació Moody's i Standard & Poor's, dels quals emanen els poders de debò". Molt més sincer i ajustat a la realitat.

6 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

La Constitucion Española hauria de ser impresa en Scottex

Jordi ha dit...

Encara et quedes curt.

Alyebard ha dit...

Però no era Sacrosantament Intocable? Estan bojos aquests romans...

Anònim ha dit...

realment tinc els meus dubtes que en la constitució no hi hagi realment escrita la versió que comentes

reflexions en català ha dit...

Molt bona. Potser t'imitaré.

Arcangelo ha dit...

Ei, que t'has equivocat! Has intercanviat el text actual amb la modificació proposada de manera sistemàtica. Vamos, que has posat el text de veritat, el que descriu la realitat, com si te l'haguessis inventat. Bé, coses del dret i les lleis, que tothom s'hi embolica!