divendres, 30 de setembre de 2011

Moviments de població

Els treballadors qualificats catalans emigren a països com Alemanya i Holanda. Treballadors qualificats que s'han format amb els nostres impostos, ja sigui amb CFGS (a instituts públics i concertats), ja sigui amb carreres universitàries (a universitats públiques).

Els immigrants que venen fan feines no qualificades i cobren sous de misèria. Alguns d'aquests immigrants són treballadors qualificats, d'altres no, però tots fan i cobren el mateix.

I els catalans que són treballadors no qualificats? Ah, doncs aquests es queden ací, a l'atur, i li donen la culpa de tot als immigrants.


Alguns encara s'estranyaran si el proper 20N aquest andova acaba tallant les dues orelles i la cua.

8 comentaris:

Arcangelo ha dit...

Un autèntic crim que una societat no pugui absorbir la gent que surt del seu sistema educatiu i una absoluta desgràcia que no pugui reintroduir-hi els que se'n van escapar en el seu moment i que ara porten problemes.

Jpmerch ha dit...

Dues coses:

1. Aquest pot tallar orelles perquè sempre va bé tindre un a la dreta, o també a l'esquerra, si estiguera més centrat no li deixarien ni torejar.

2. Una altra funció que té l'Anglada és fer que nosaltres semblem tolerants, per exemple quan veiem un sud-americà completament borratxo pixant al carrer sobre la paret de casa i ens en recordem de la seua mare, o quan anem a un parc i n'hi haja tants aplegats que ens moleste la seua música o la olor del seu menjar o el que siga. És a dir l'Anglada, el que fa és situar i allunyar el centre de gravetat la xenofòbia fora de la nostra forma de ser. Si no estiguera ell, on estaríem nosaltres? Ens convertiríem en políticament incorrectes.

Jordi ha dit...

I que pretens? Que es quedin a Catalunya cobrant una merda de sou? Es normal que emigrin.

sergibr ha dit...

El divendres em vaig creuar amb aquest personatge pel carrer. Em dec estar fent gran perquè no entenc com no li vaig creuar la cara.

Jordi ha dit...

I que pretens? Que es quedin a Catalunya cobrant una merda de sou? Es normal que emigrin.

Jordi ha dit...

I que pretens? Que es quedin a Catalunya cobrant una merda de sou? Es normal que emigrin.

Josep ha dit...

Benvolgut Arcàngelo:
totalment d'acord.

Benvolgut JP Merch:
el segon punt és inquietant. El Duran Lleida diu el mateix que l'Anglada per a que la gent el voti sense sentir-se culpable?

Benvolgut Sergi BR:
no pesen els anys, pesen els antecedents penals.

Benvolgut Jordi:
no tinc la solució.

Jpmerch ha dit...

Coneixes algú que siga votant de CiU i que se senta culpable?