diumenge, 16 d’octubre de 2011

Aeroports a bon preu

AENA i el Ministerio de Fomento han decidit endarrerir tres mesos la privatització dels aeropors d'El Prat i Barajas. "El motiu per a l'ampliació del termini és la petició per part de les empreses participants en el concurs a causa de les dificultats per reunir el finançament necessari per a la data establerta", és a dir, que els aspirants a comprar no tenen dobelers ni crèdit. Ni cash ni VISA.

És una llàstima que el govern espanyol no es pugui vendre els aeroports rendibles i quedar-se només amb els que no rutllen. Tot i que els que no funcionen com aeroports poden tindre d'altres utilitats.
Per això proposo algunes tècniques de màrketing avançat, per a veure si s'anima la cosa i troben compradors més solvents.

Aparcament: A Madrid sempre és difícil trobar lloc on aparcar, que aprofitin les pistes d'aterratge menys utilitzades.

Ampollot i Rave: Siguem realistes, als joves els agrada beure i anar de farra. Per a evitar que no molestin els veïns poden llogar pistes d'aeroport.

Càmping: Calia tancar els mític càmpings de la Balena Alegre i el Torito Bravo per a fer la nova terminal d'El Prat? Si en temporada alta no hi ha prou habitacions d'hotel, es pot aprofitar i acampar a l'aeroport.

Sector serveis: Exerceixes l'ofici més antic a l'autovia de Castelldefels i vols un lloc ample i còmode per atendre els teus clients? Compra't un parell de pistes de l'aeroport.Per començar haurien d'oferir regals addients amb cada aeroport, coses útils i pràctiques, com una Blackberry o una Power Balance.

Per tal d'animar les subhastes jo m'adaptaria a la realitat. Potser en comptes de dir "Algú ofereix 100.000? El senyor de l'americana d'Armani ofereix 100.000?" caldria animar la subhasta amb frases com "100? He sentit 100? la noia de les rastes? l'indigent del Don Simón?"

I si no, ja que són aeroports, que aprenguin dels ports i de les subhastes de peix.

4 comentaris:

Alyebard ha dit...

Total, continuarien sense donar-nos el control. Ja veig algú dins un despatx de Madrid dient Antes pa las niñas del Riviera que pa la Xene.

enfrancis ha dit...

Fer-hi campionats de Curling

cantireta ha dit...

O trobades de puntaires :D

surfzone ha dit...

Quan van inaugurar l'aeroport de Castelló, hi va haver un nen que va dir que aquell era "el aeropuerto del abuelo" (l'abuelo en qüestió era el conseller responsable d'aquella recta asfaltada que serveix ara per aterrar coloms i gavines). Doncs cap problema, que li donin a l'avi i que aquest s'espavili a pagar-ne el manteniment...