dilluns, 14 de novembre de 2011

Govern Sorpresa

"Mariano, fas ben fet de no dir res del teu programa electoral". Aquesta frase és d'un famós periodista de la Brunete Mediàtica. Moltes persones ho veuen amb por, temorosos de l'ultradreta més espanyolista i violenta. Però, i si no és el que molts es pensen? I si no ens pot dir que és el que farà perquè molts dels seus no el votarien? I si ens esperen grans sorpreses?Abolició del matrimoni homosexual. Per no discriminar ningú, també s'abolirà el matrimoni heterosexual.

Pla Hidrològic Nacional: es transvasarà l'aigua de l'Ebre a Múrcia. Per compensar els ebrencs, es transvasaran els forats del camp de golf de Polaris World al Delta de l'Ebre. Només hi portaran els forats, que al cap i a la fi és el més important.

Antiterrorisme. Per a no ser menys que el P$O€, el PP aconseguirà que el GRAPO plegui. Com que la cosa dóna molta popularitat, cada mes anunciarà que plega algún grup armat. De moment ja estan editant el vídeo els del GRAPO, el FRAP, les Forces Armades Guantxes, i el Club de Fans de Pajares i Estesso.

Reformes constitucionals. Si en tres setmanes reformaren un article, en quatre anys de legislatura poden fer-ne una de nova i encara els sobra temps per afegir-hi una seqüela i una preqüela, com a les grans sagues literàries... i si qüela, qüela.

6 comentaris:

cantireta ha dit...

Molt bo, Josep. La dosi justa d'ironia per no tallar-se les venes...

Alyebard ha dit...

Plegaran els guanxes?? Ara sí que no sé que dir!

Jpmerch ha dit...

La meua teoria és que no en diu res per a que Rubalcaba no se'n copie.

enfrancis ha dit...

Al btwin he apostat per "mariano se desmelena i monta una gay parade en Moncloa".

I també per al victòria de rubalcaba. Si guanya, podré comprar la diagonal sencera i construir una torre oscura a l'edifici del banc sabadell.

Jordi ha dit...

Qui vota el PP ja sap el que està votnat

Josep ha dit...

Benvolguda Cantireta:
moltes gràcies!

Benvolgut Alyebard:
això sembla, però com que no han fet vídeo...

Benvolgut JP Merch:
copiar? copiar què? la barba?

Benvolgut enfrancis:
no és gai. Dóna pel cul, però no és gai.

Benvolgut Jordi:
i no tenen perdó!