divendres, 29 de juny de 2012

La dansa de Medusa

La Universitat Lliure a Sants ofereix la setmana vinent un curs de Teoria Política Antagonista Postmoderna.
Comença el dilluns 2 de juliol, amb la presentació del curs: La dansa de Medusa, un llibre simbiòtic per contribuir a una gramàtica política de la postmodernitat. Un esquema general d'anàlisi, reflexió i debat. El cànon modern de la teoria política (liberal) i les seues alternatives genealògiques.

 

Dimarts 3 de juliol: Consideracions epistemològiques i metodològiques. Des de la Teoria Política. Antagonisme i agonisme: el locus d'enunciació.
Dimecres 4 de juliol: Individu o simbiont? L'antropologia política i la teoria de l'agència. La fundació del dret i la natura del poder.


Dijous 5 de juliol: Abraham o Faust? Modalitats de contractualisme i instauració de l'ordre polític. La revocabilitat del contracte i la desobediència civil.
Dilluns 9 de juliol: Democràcia absoluta o limitada? Règims polítics i formes de govern: estabilitat i moviment. La governança impossible del Leviathan.
Dijous 10 de juliol: Debat conclusiu.A poc que pugui hi assistiré, i espere que ho feu tots els que pugueu. Ha de ser meravellós veure les exposicions dels temes, les preguntes dels assistents i les conclusions del debat final.
En aquests temps de crisi (financera, laboral, social i educativa) un curs així farà el vostre burrículum brilli amb llum pròpia, i destaqui com un estel enmig de la grisor de l'INEM.


7 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Només cal afegir que el cost d'aquest interessant Master de Post Grau, és nomès de 3.500€.Incloent-hi el Coffe Break i el Diploma Acreditatiu.

Jordi ha dit...

http://youtu.be/zeft9c6CITs

El senyor gerent ha dit...

On puc trobar/sol·licitar una beca?

Jordi ha dit...

Pues la verdá e que nunca me había preguntao ezo...

penyabogarde ha dit...

tot és extraordinari en el teu blog i tot el que fas tú en el nostre és digne de reconeixement...a les escales de la catedral de Girona estas impecable, sindic!

Josep ha dit...

Benvolgut MARTELL:
doncs no diuen el preu... igual passen la gorreta en acabar.

Benvolgut Jordi:
gran moment televisiu. O no.

Benvolgut Senyor Gerent:
doncs no sé si els megaalternatius estan a favor o en contra de les beques.

Benvolgut Jordi:
GRAN PERSONATGE!

Benvolguts bogardistes:
gràcies, gràcies!

cantireta ha dit...

Alguns cursets meus tenen noms aixines. I goita com estic ;)