dissabte, 18 de gener de 2014

O ara, o mai


El Gran Líder s'adreça al Poble i els arengà. Acabà el seua arenga amb un contundent "O ara, o mai!", tot esperant que aquesta amenaça esperonés els seus a actuar.
Però el públic assistent tancà els ulls, sospirà i desitjà que el moment ara passés ràpid i que el resultat final fos mai.

Decebut però no vençut, el Líder exhibí allò que el feia Gran i uns dies més tard feu una nova arenga, encara més abrandada que finalitzà amb un contundent i amenaçador "O ara, o més tard!".

8 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Ara!
O millor com deia el poeta:"Ara mateix"

Fita

Unknown ha dit...

Home, doncs no anava mal encaminat el gran lider

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Entre més tard i mai sempre em decline per un mai positiu, un mai de les coses, de la vida negativa o de les morts, però un ara i endavant seria molt més productiu.

Vicent

Jaume ha dit...

Això és el que es diu buscar solucions… com s'espera d'un Gran lider, no?

Sílvia ha dit...

És que ens hem acostumat a dir "mai" i "sempre" molt a la lleugera, sense calcular les conseqüències d'aquestes paraules tan taxatives.

Eva ha dit...

Sembla que al líder li interessa molt seguir sent el Líder, no?

Judit ha dit...

No cal perdre mai l'esperança, tot té el seu moment, i mai, és massa temps!!

Esilleviana ha dit...

Gracias por tu visita. He intentado averiguar cómo has llegado hasta mi blog... tal vez desde el blog Libro de Horas o tal vez no; tampoco es necesario tantas pesquisas :))

Todo este preámbulo, que no es para dar un rodeo a mi respuesta es: sí estoy de acuerdo con la petición de consulta soberanista del president Mas. Ya tengo curiosidad por saber qué piensa el pueblo catalán. Soy del suroeste de este país por tanto, mi opinión es muy distintas a la de mis paisanos.

un saludo y perdón por este coment tan extenso