dilluns, 23 de juny de 2014

Baixant la mitjana

El prestigiós psicòleg havia establer un paràmetre per a mesurar el temps que trigava un home en superar la ruptura amb la seua parella: comptar el temps que trigava en tornar a sortir amb una altra dona.  Quant més temps trigava un home en sortir amb una dona, més li havia costat superar la ruptura amb la seua ex.

Aquell dia es va trobar amb un espècimen especial que li havia fet baixar la mitjana del seu estudi: havia trigat exactament menys tres mesos.

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No sóc prestigiosa, ni tampoc he fet cap estudi, però psicòloga si que sóc i no deixa de sorprendre'm mai la rapidesa amb què els "desesperats" i abandonats troben recanvi. La mitjana del temps que triguen baixa a cada mes que passa.

Ah! Elles funcionen una mica diferent, però també m'acaben sorprenent en el mateix sentit.

Adonar-me que el recanvi és tan fàcil per a la majoria de la gent no sé si es esperançador o bé desanimador... Potser les dues coses a la vegada.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Juntar les matemàtiques amb l'amor sembla que és l'esport de la gent que hi visite i en realitat és un miratge com ajuntar cansalada amb la velocitat, que sí, que pot fer relliscar i anar més ràpid a un tros de fusta, però on hi arribarem?

Vicent

Jaume ha dit...

I sense comptar la complicació que comportaria sumar (o potser s'haurien de multiplicar?) diverses "superacions" negatives alhora d'aquest tipus. Que haver-les, "las haylas", no ho dubteu.

Unknown ha dit...

jejej aquest home sí que era pràctic

XeXu ha dit...

Moment de començar un estudi paral·lel amb el temps que trigarà la dona d'aquest espècimen a superar la ruptura...

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ets un home llest quan escrius i quan mires a través de la cinta dels teus ulls. Quin escrit més maco Josep!


Josep! Josep! Josep! Ho dic en el blog i ho dic de cor i re-cor gros, com una bola de foc. Ja et torno a demanar la paraula seguida en aquest comentari i obrim totes les portes a que sigui definitiva la trobada dels nostres flaires de góndola i de didalet.
Mira el que s'està gestant en el blog bogardià. BEN PARIT JOSEP.

marga bosch i el seu verb ha dit...

amics d'en Josep....entreu a penyabogarde.blogspot.com

entreu al blog i comenteu la jugada. Macos, maques, anxanetes i pinya!

Judit ha dit...

Oh, ja diuen els castellans "que una mancha de mora, con mora verde se quita" :)