dissabte, 28 de juny de 2014

Follar-se una lesbiana


A aquestes alçades de la pel·lícula —ja tenim una edat, i dues biografies, o tres— i aprofitant que és vint-i-vuit de juny, em faig —i també us faig— la següent pregunta: Has mantingut relacions sexuals amb una lesbiana?

Aquesta pregunta va adreçada directament a homes heterosexuals, però també hi poden ficar cullerada homes gais, dones heterosexuals i dones lesbianes.

Segons diferents estudis (la credibilitat sempre és discutible) hi ha entre un 10 i un 15% d'homes gais i un 5 i un 10% de dones lesbianes. Ara no és el moment de debatre si les dades són més o menys precises, o de per què hi ha més gais que lesbianes, ni de parlar de quant n'hi ha de biològic, de psicològic o de cultural en tot plegat.
Per a mi, el tema és un altre: Si ets tio, has tingut relacions amb una tia que és lesbiana? Concretant més la pregunta: Si ets tio, has tingut relacions amb una tia que és lesbiana, però que en el moment d'estar amb tu encara no havia eixit de l'armari? En alguns casos, potser encara avui no ha sortit de l'armari.

Algunes pistes que ens poden indicar que una antiga amant era lesbiana:
— No li agradaven els teus pèls al pit.
— Creia que fer-te una fel·lació era fer un sacrifici pel teu bé.
— Fugia del semen com si fóra un fluid abrasiu i tòxic.

En el meu cas estic convençut que sí. I amb la millor de les voluntats i la millor de les intencions voldria dir-li a la xica eixa (a totes les dones que han perdut el temps amb polles) que no passa res, que la seua opció és normal, és legítima, i que no estic ofès en absolut.

9 comentaris:

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Molt bon post, no em preguntaria mai si a una dona de les que he follat li agradava l'arròs amb fesols i naps ni m'importaria que no fóra així.

Vicent

xavier pujol ha dit...

M'agrada més aquesta foto que l'original amb els soldats i la bandera yankee.

Anònim ha dit...

I es pot donar el cas que ni un ni l'altre hagin sortit de l'armari i l'una estigui fent un gran sacrifici posant-se la polla a la boca i l'altre un gran esforç menjant-li el cony.
No cal patir tant, home

Anònim ha dit...

No, no se m'ha follat mai cap lesbiana. ;)
Les lesbianes que conec tiren molt de vibrador... No tinc gens clar que els faci fàstic una bona polla.
Mercè.

jpmerch ha dit...

Amb les pistes que dones, la veritat és que ara tinc molts dubtes.

Jaume ha dit...

Tal i com s'està possant la vida, prou complicat ja és respondre la primera part de la pregunta com per preocupar-se de la segona. En fi…

romanidemata ha dit...

on és el limit?
(de l'etiqueta)

Cesc ha dit...

Com que només he follat amb homes, ho tinc difícil per respondre.

nhuthuy ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.