dijous, 10 de juliol de 2014

Necrofília a Pedralbes


El mític cantant Paul Anka actua al jardins de Pedralbes, i interpretarà el seu gran clàssic Diana, una cançó que comença dient "Jo sóc tan jove i tu ets tan vella" (I'm so young and you're so old).


Quan aquest tema l'interpreta un jovencell de disset anys es pot entendre com una simpàtica invitació al milfeig, però quan qui canta és un senyor de setanta-tres anys, què em de pensar? Tal vegada és vol beneficiar una senyora de noranta-cinc anys? De què estem parlant? De gerontofília? De corrupció de majors?

Bé, igual la Diana de la cançó ja és morta. Necrofília? Potser no, tal vegada és quelcom més espiritual, innocent i pur, com els que fan air-sex (sense ouija).

7 comentaris:

Jaume ha dit...

Air Sex, eh?
Disculpa però amb aquest vídeo he entrat en estat de xoc i he oblidat el post, que era el que anava a comentar. Especialment emocionant l'actuació estelar de Cobra, "air sex champion". Cuidao!

Anònim ha dit...

Paul Anka?

Para a los monstruos detener, -Esto es lo que debéis hacer, -Esto Paul Anka os asegura... -Aunque tenga mala cura -A los monstruos no mirar. -A los monstruos no mirar. -A los monstruos no mirar.

jpmerch ha dit...

No sé, en principi sembla més participativa (malgrat les circumstàncies) la necrofilia que l'Air Sex.

xavier pujol ha dit...

Potser és que ell també és mort...

Anònim ha dit...

Com els cincuentons que toquen a la tuna.

Vicent Llémena i Jambet ha dit...

Deixem-ho en espiritualitat, no?

Vicent

Alicya ha dit...

Tant el post com el vídeo d'air sex m'han fet sentir vella i convencional. Qüestió d'assumir-ho i tirar endavant, suposo ;)