dilluns, 15 de setembre de 2014

Porra post-independentista 3

Un cop siguem independents hi haurà molta il·lusió en fer el nou estat, però també, en certa gent, hi haurà moltes presses, molt maximalisme i molta intolerància. I és per això que tindrem uns quants decebuts.
La tercera porra que us proposo és saber quins seran els primers decebuts del nou estat?

1) Els irredemptistes. Gent del País Valencià, les Illes Pitiüses i Balears i la Catalunya del Nord. Gent com Josep Guia, Alfons López Tena, Agustí Cerdà o Núria Cadenes.

2) Megarevolucionaris de luxe, com Arcadi Oliveres, Teresa Porcades o David Fernàndez, decebuts perquè la nostra República no sigui com Corea del Nord.

3) Megacarques de luxe, com Salvador Sostres o el bisbe Xavier Novell, decebuts perquè el nou estat no sigui com Aràbia Saudita, o el Vaticà.

4) Egòlatres, com Víctor Alexandre o Pilar Rahola, decebuts perquè el Món no entengui que Catalunya és independent gràcies a ells.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

1) Els irredemptistes.
tindran enveja ;P

xavier pujol ha dit...

Diria que un megacarca de luxe com el Sostres. Que va fer el salt triple i sense xarxa d'escriure articles elitistes a l'Avui a escriure articles al Mundo, a favor de l'espanyolisme més ranci.

Lydia Yuste ha dit...

La independència sembla tan propera com llunyana, no? És a dir, hi ha una data i els polítics semblen decidits (tot i que "no es oro todo lo que reluce).

Però el futur és tan incert com les amenaces que es reben de tot arreu.

Salut!

Anònim ha dit...

Els de Terra Lliure, sense medalles.

jpmerch ha dit...

I tot això, per a quan serà?

Anònim ha dit...

Tinc la tita tan grossa que si me la poso a l'esquena semblo un camió cisterna. I si me la agafo a dos mans semblo un koala penjat d'un tronc.

Gemma Sara ha dit...

Els megarevolucionaris. Fer Corea del Nord encara és fàci, canviar el sistema aquí i arreu és entre difícil i impossible....

Unknown ha dit...

Tant de bo la decepció els duri poc i sapiguem posar-nos a treballar plegats.