dimecres, 12 d’agost de 2015

Tres fracassos a Salou


No sé què és el que ha passat a Salou. No ho sé jo, ni ho sap cap dels que estan opinant sobre el tema, però si la versió oficial és certa, ens trobem amb tres fracassos:

1) Versió oficial. Alguna cosa no rutlla quan, ja d'entrada, desconfiem de la versió policial. Costa molts anys guanyar-se un bon nom, i és molt fàcil perdre'l. Una minoria de policies corruptes i violents ha aconseguit que una majoria de policies honrats tingui mala fama.
Els responsables polítics (PSC, ICV, UDC i CDC) no tenen la culpa dels crims comesos per alguns policies, però sí que són responsables de no haver fet net, i de no haver treballat per a millorar la imatge del cos.

2) Pànic. Si la versió policial és certa, és molt preocupant que la gent fugi així des Mossos. Que per un delicte menor (el top manta) algú posi en risc la seua vida ens hauria de fer reflexionar: quin concepte tenen de la nostra policia?
Això no és un problema català, sinó europeu, perquè ja ha passat en d'altres països.

3) L'espurna. Durant massa temps els immigrants subsaharians han estat massa putejats. Ningú es fa ric venent al top manta, i cap gran marca de moda s'arruïnarà per aquesta pràctica (qui vol i pot pagar 100€ per una marca de qualitat a una botiga de luxe no comprarà una imitació barata al carrer). Aquesta gent guanyaria millor més diners robant carteres; que es dediquin al top manta demostra que volen treballar honradament.
Estan decebuts i emprenyats, i amb raó.

5 comentaris:

jpmerch ha dit...

Quan un ministre rep al seu despatx un ex-ministre lladre, ric i corrupte i al mateix temps es munta una operació policial contra el top manta, l'estat es converteix en una república bananera.

Garbí24 ha dit...

La situació està tant crispada que a qualsevol enfrontament tots tenen raó, però la culpa és de tots. Tot això i des dels governs s'ha d'arreglar als paisos d'origen començant per abolir les seves dictadures, principal causa del problema.

Joana ha dit...

Avui, dic poc, d'acord, del tot, amb tu.

Unknown ha dit...

No sé quina pena els imposen a les persones que enxampen venent al carrer però, sigui el que sigui, deu ser exagerat tenint en compte com fugen quan veuen a la policia. Se'ls hauria d'ajudar, no perseguir. Del tot d'acord amb tot el què dius.

Oliva ha dit...

CREC QUE VA SEN HORA DE DEIXAR DE SER TAN POLITICAMENT CORRECTES."NO A LAS RETALLADES","SANITAT PUBLICA DE QUALITAT",ESCOLA PUBLICA DE QUALITAT","SUBSIDIS JUSTOS·....COM ES PAGA TOT AIXO?,COMPRAN MERDES ALS MANTEROS?...ELLS SON VICTIMES DE LAS MAFIES,BE,D'ACORD,PERO CENTENARS DE PETITS BOTIGUES,QUE SI MANTENEN L'ESTAT DEL BENESTAR,NO TENEN 10.000,EN GENERA I TRES MIL EN "CAIX",A MITJ MES,COM TENIEN ELLS. A MES A MES AMB LA NOSTRE "PROTECCIO"INCUBEM MAFIES QUE ENS ESCLATARAN A LA CARA.