dilluns, 19 d’octubre de 2015

Impro con Limón

Aquest diumenge em van dir d'anar a veure un espectacle teatral de taquilla inversa. La idea de pagar en funció del que puc i m'ha agradat em sembla força atractiva, perquè un servidor és pobre, així que hi vaig anar.
L'espectacle el feien a un club del Raval de Barcelona (malament), on calia fer-se soci (un euro, malament) i la parròquia estava plena de mudarnillus (encara pitjor).
El grup s'anomenava Impro con Limón i he de dir que fou una grata sorpresa. Els tres actors que pujaren a l'escenari tenien taules. Cal estar molt entrenat per a poder improvisar bé.
La gràcia dels espectacles d'improvisació no rau tant en el què, sinó en el com. L'argument del que fan sovint no té cap ni peus —cosa lògica i divertida: van agafant frases a l'atzar que el públic ha deixat escrites en un paperet— i la virtut és com ho fan. I aquests ho fan bé.A part dels tres actors que havia sobre l'escenari, cal destacar la bona tasca del tècnic de so, que va punxant música i efectes especials d'allò més divertits.

Si en teniu ocasió, aneu-hi. Hi són cada diumenge, i sovint fan bolos per altres poblacions.

5 comentaris:

xavier pujol ha dit...

O sigui que en sortir vas deixar una bona paga?

Helena Bonals ha dit...

Per improvisar bé s'ha de ser genial.

Joana ha dit...

Prenc nota!

Anònim ha dit...

Fent vida cultural, eh?

Anònim ha dit...

son una plaga aquests que fan xous de improvisació, abans era la època dels monòlegs i ara es això.