dilluns, 7 de març de 2016

Dron triomfant

El dron era l'invent de l'any, i de la dècada. Tal era el seu èxit, que decidiren provar amb un nou model, més gran, que hi pogués encabir els passatgers. I per a que aquests passatgers poguessin gaudir de l'espectacle 3D (l'altre invent de l'any i la dècada), posaren els comandaments del dron dins del dron.

Els més vells digueren que allò era un helicòpter de tota la vida. Però ja se sap, la gent gran no sap pronunciar paraules noves.

6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

El sap conduir el Tintín.

XeXu ha dit...

Gràcies. Sempre he pensat que aquests drons que corren ara, que pots comprar als centres comercials, són helicòpters teledirigits de tota la vida. Potser els avions militars no tripulats són drons, però que cony són aquestes merdes amb hèlices?

jpmerch ha dit...

Genial!

Anònim ha dit...

El mateix passa quan la gent es queixa que encara no existeixen els cotxes voladors. Es clar que existeixen, el què passa es que només si ets prou ric com per pagar un helicòpter el pots tenir.

Sergi ha dit...

L'invent del segle XXI serà quan a un d'aquests drons l'anomenin "cotxe volador". Llavors deixarem de sentir els pesats que diuen que es pensaven que al futur hi hauria cotxes voladors.

Sergi ha dit...

Corre un meme semblant pels smartphones: fa uns anys enviavem SMS, després va arribar el whatsapp i ara enviem notes de veu. Si seguim així inventarem el telèfon...