diumenge, 13 de març de 2016

Regidor de combinatòria


L'Ajuntament modern i progressista feia anys que tenia habilitada una platja nudista. Amb el temps, gayfriendly com era, deixà una platja específica per a gaudi del participants dels actes de l'Orgull Gai. Tolerant com era, també deixà que els consumidors de cannabis tinguessin el seu bocinet de sorra on celebrar la Festa de la Collita.
Calia respectar els Drets dels Animals (i els dels seus amos), així que habilità uns quants metre quadrats per a la platja dels gossos.

La fractalitat social feia que a cada nova obertura es veiessin noves reclamacions, especialment en la combinació dels col·lectius afectats.

Un regidor i un tècnic municipal agafaren un mapa i començaren a delimitar: platja nudista amb gossos, platja nudista sense gossos, platja tèxtil amb gossos, platja tèxtil sense gossos, platja sense música per a nudistes, platja tèxtil per a famílies sense gos però amb d'altres mascotes (gats, conills, porcs vietnamites), platja hípica nudista....

Els més prestigioses enginyers es posaren a treballar per a fer unes illes artificials, amb platges per a tots els gustos i col·lectius.

6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Què tal una platja sense aigua pels que no es banyen?

Carme Rosanas ha dit...

Ha, ha, ha... Molt bo!!!

Joana ha dit...

Has estat molt fi....

jpmerch ha dit...

I els bous a la mar?

Sergi ha dit...

Benvingut a Dubai

Josep ha dit...

Benvolgut Xavier Pujol: té vostè raó
Benvolgut JP Merch: pregunte-ho vostè al PACMA.
Benvolgut Sergi: no som rics, crec.
Benvolguda Carme: Moltes gràcies!
Benvolguda Joana: Moltes finures!