dissabte, 14 de maig de 2016

Propostes per un dissabte


Li havien plogut diferents propostes pel dissabte d'aquell cap de setmana llarg.

Una era anar a una casa a seguir el Festival d'Eurovisió. Ell mai havia combregat amb aquella barreja d'horterada i patrioterisme (sobretot perquè la seua pàtria no hi era pas representada). Mirà la llista d'assistents i comprovà que ell, en cas d'anar-hi, ho faria per a cobrir la quota de representació d'una minoria: la dels homes heterosexuals.

L'altra proposta musical era anar a un concert de Bruce Springsteen.  Però anar al concert d'aquest working class hero era massa car per a un mil·leurat com ell.

Una altra proposta era la d'anar a un bar hooligan a seguir la final de la lliga de futbol. Agnòstic com era en matèria futbolera, allò podia estar bé només si la combinació de resultats afavoria al club dels seguidors del local on anava. Si guanyaven els seus, hi hauria una bona farra.
Amb amics i coneguts de tota mena, li havien caigut propostes per anar a bars i penyes de les dues opcions. Ara només li calia encertar quin grup d'onze milionaris en calçotets seria el guanyador.
Les cases d'apostes admetien apostes fins a la mitja part, així que ell podia fer una cosa semblant: a partir del minut 45 anar a la penya futbolera que tenia les de guanyar.

Venia un cap de setmana llarg, així que podria destinar una estona a esbrinar que carai era allò de la Segona Pasqua. Si tothom ho celebrava, per algun motiu seria,


6 comentaris:

Oliva ha dit...

UF,QUIN "PANORAMA"¡¡¡...MILLOR UN BON LLIBRE,UNA BONA TECA, UN BON VI,I COM ET DECLARES "ETERO",UNA BONA COMPANYIA.

cantireta ha dit...

Bona segona pasqua, salero :-)

petons a tu i els nens.

maria ha dit...

Moltes opcions.^^
Bona segona pasqua!!

Helena Bonals ha dit...

Jo he anat a veure el Bruce. M'ho ha pagat un familiar. No hi tornaria, tot i que m'ho vaig passar molt bé, massa eixordador. I les multituds embruten.

xavier pujol ha dit...

Li deuen dir segona pasqua, perquè abans n'hi ha hagut una altra.

MADRIDISTA CON NEÓN DE COLOR ROSA ha dit...

MEJOR PENSAR EN SÁBADO QUE EN DOMINGO.
ESE DÍA OS QUEDAREIS SIN LA COPICHUELA. VIVA SEVILLA. EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS. BANZAI. TE EXTRAÑO EN EL BLOGUI-TO BOGARDI-TO Y MIRA QUE ME ESMERO EN SER LO QUE TU MÁS DESEAS. AMIGO MÍO. HALA MADRID CR7 UNDÉCIMA.

EL NEÓN DE COLOR ROSA SE HACE CARGO DE LAS COSAS.