dimecres, 8 de juny de 2016

Repetició electoral 2

Sociòlegs, politòlegs i analistes comunicatius es mostraren indignats per l'arribada a la reunió d'eixa dona.

— Això és indignant!— Cridà el més veterà. —Som professionals de renom, treballem a les millors consultories i impartim classes a les més prestigioses universitats.

—Ho sé, i us respecto per això— Digué pausadament el responsable.  —Però aquestes eleccions són més previsibles que l'argument d'una pel·lícula porno. I no anem sobrats de diners per a pagar grans estudis demoscòpics cada tres mesos.

I tot seguit acompanyà la zíngara, abillada amb grans arracades, collarets, mocadors i faldilles amples. al seu seient. Ella va treure la bola de vidre, les cartes del tarot, i comença a llegir la bonaventura a les diferents candidatures presentades.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No cal ser gaire vident per preveure els resultats de les eleccions. Els populars tornen a guanyar, Unidos Podemos fa fora al PSOE com a segona força per poc, i ciutadans més o menys com l'altre vegada.

Eva ha dit...

El Pons és un zíngar.

Oliva ha dit...

NO CAL VOLA DE VIDRE..."ESPAÑA" LI VA EL "VIVAN LAS CAENES"...PER CERT AQUESTA COLLA DE "PIJOS"VESTITS PANJIM-PANJAM,OS MEREIXEN CONFIANZA?.
I A CATALUNYA,PER REMATAR "EL LIO",UNA COLLA DE PROFETES DE ATENEU LLIBERTARI I "BIRRA",ENS VOLEN IMPOSAR LES SEVES SAMARRETES,LO MES "COOL"DEL MERCADILLO.

xavier pujol ha dit...

La meva bola de vidre diu que el ppartit que té més impputats serà castigat pels electors i passaran de ser governants a extra-parlamentaris.
La bola no fallarà.

maria ha dit...

Sembla com si tornéssim a entrar en un cicle deja vu.

microfragments ha dit...

Doncs alguns deien que, fa anys, als EEUU sí que tenien en compte consells basats en fonaments sobrenaturals...

Vicent

Anònim ha dit...

Per que ERC es presenta? Què se'ns ha perdut a Madrid?