dijous, 20 d’octubre de 2016

Franky Hollow


La controvertida exposició Franco, Victòria, República del Born Centre Cultural està complint les expectatives que molts ens esperàvem: la gent li llença tota mena d'objectes i aprofita per vexar el monument del dictador.

Fins ara li han posat una nina inflable i un cap de porc. En breu li posaran una carbassa de Halloween. Pel que fa el llançament d'objectes, de moment tenim ous, tomàquets, pintura i kakis.

És per això que, tenint en compte que l'exposició s'hi estarà fins el 8 de gener, vull fer una crida a l'originalitat. Us proposo el Concurs Vexació Original a l'Estàtua del Dictador.

 - Categoria objectes llancívols:  Preservatius usats, tampons, compreses, bolquers.... Imaginació al poder!

 - Categoria cap i acompanyament: Un bust de José María Aznar, o de Mariano Rajoy, o de Carmen de Mairena, o de Donald Trump.... O un vibrador de grans dimensions, o una síndria, o una estelada gai....  Imaginació al poder!


Au, que tenim fins el 8 de gener!

Nota per a les altres ciutats: podeu fer quelcom semblant, una rèplica de porexpan i que la gent es desfogui destrossant-la.

5 comentaris:

xavier pujol ha dit...

El dictador feixista no és digne ni del cap de porc amb el que es podria substituir el seu.

Garbí24 ha dit...

jo quasi que proposaria fondre l'estàtua per fer-ne alguna cosa més productiva i menys rància, quina manera de llençar els diners tirant-li tot tipus de menjar. Qui li explica a la pobre gallina que el seu esforç és per veure's esclafat contra un dictador.....

Anònim ha dit...

S’ha de reconèixer que així la gent es desfoga, tot molt saludable i sense fer mal a ningú

Pei ha dit...

Decididament, els que van bolcar l'estàtua ban culminat les vexacions. Tots han guanyat!

Anònim ha dit...

Quatre dies i adéu