dilluns, 10 d’abril de 2017

Tradicions pasquals


Un any més arriba la Setmana Santa, i toca seguir alguns dels rituals que practico:

 1. Reflexionar sobre el calendari i les coincidències que provoca. Recordar els anys en que la Setmana Santa ha estat sinònim de neu i els que ha estat sinònim de platja. Reflexionar sobre el calendari solar, el calendari lunar, el calendari luni-solar, i calcular quina edat tinc segons els diferents calendaris.

 2. Fer bromes sobre el Ku Klux Klan,

 3. Rellegir Beach Boys de Ralf König.

 4. Tornar a veure La Vida de Brian


6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Reposaran Ben-Hur en alguna cadena?
I Quo Vadis?

MEQUETREFE ha dit...

De segur que 13TV programa un fantabulós especial de cuirasses,sandàlies i fustigacions variopintes. Només de pensar-ho se m'apreta el cilici

Conrad Canaló ha dit...

La JUVE no em preocupa. Celebraré amb Juvé i Camps la seva eliminació. També aprfito l'avinentesa per dir que una vegada esgoti el Juvé i Camps, em prendré una de Gramona. És que els bogardistes anem molt forts i som massa-grans, per això som Massamones, com la mona però versió culé. De tot això n'hem parlat en el blog arran del teu comentari arran del cas JUVE. Tingues una bona abraçada d'aquest modest alfamatemàtic bogardista.
M'agradaria debatir en seu bogardiana el cas que ens ocupa i t'espero de tot cor en el fil de comentaris que has generat.

Conrad.

jpmerch ha dit...

És bonic conservar les tradicions.

Anònim ha dit...

A la filmoteca fan un cicle de pel·licules dedicades al diable i satanàs.

Anònim ha dit...

Platja, aquesta setmana santa ha estat més de platja