diumenge, 29 d’abril de 2018

Promovent l'empirisme

Un dels temes d'aquesta setmana ha estat la sentència pel cas de La Manada. Una sentència polèmica i, per a una majoria de juristes, massa fluixa. Hi ha hagut grans reaccions d'indignació, i com sol passar amb aquesta mena de casos, una saturació d'opinió. Informació poca, en comparació a l'allau d'opinions publicades.

Un servidor, com la majoria de vosaltres, està ficat a tota mena de grups de WhatsApp. I és per pur càlcul de probabilitats que en algun d'aquests xats et trobis comentaris com aquest:


I és clar, un servidor no va poder evitar fer una apologia de la ciència i la constatació empírica:Doncs res, a fer feina!


5 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Tenia una persona coneguda que sobre d'altres temes feia opinions com aquesta. La vaig esborrar per sempre dels contactes.

Anònim ha dit...

Quina xusma!

Sergi ha dit...

Espero que li demostressis empíricament que no hi havia motius per dubtar. I després d'això, li recomanessis on podia informar-se.

Joana ha dit...

Agafada per cinc tipus com cinc armaris, fan i desfan, sense cap col·laboració.
Indignant.

Josep ha dit...

Benvolgut Xavier Pujol: el passat estiu, arran dels atemptats a Cambrils i Barcelona, vaig engegar a pastar fang un parell de fatxes.

Benvolguda Anònima: No és pas xusma. Aquest home és un empresari, amb estudis i família. No té res a veure amb adolescents conflictius, ni amb analfabets, ni amb nàufrags del sistema.

Benvolgut XeXu: Si has vist pel·lícules com L'exprés de mitjanit i American History X no costa gaire entendre que el que diu aquest paio és una ximpleria.

Benvolguda Joana: El masclisme quotidià, que no ens en falti una miqueta.