dissabte, 13 d’octubre de 2018

Spin Off: independentistes per la unitat


Fa un any vam poder descobrir un interessant fenòmen, els dels unionistes per la independència. Enguany sembla que hem aconseguit superar aquest rècord. Anem a pams.

Ahir 12 d'octubre es celebrava el Día de la Hispanidad (i de la Guàrdia Civil, i del Pilar), i diversos partits i entitats unionistes van organitzar un cercavila per Sarrià (Los de Artós, es fan dir), una manifestació al passeig de Gràcia (VOX, PP, Ciutadans i d'altres moderats) i una concentració a la plaça de Catalunya (Hablamos Español, que es pot traduir com "no volem parlar català"). Per animar l'acte projectaren vídeos de connotacions patriòtiques i van cloure l'acte amb una actuació folklòrica llatinoamericana. Com que el nacioalisme espanyol té poca tirada entre els llatinoamericans residents a Catalunya, només van poder fitxar una entitat cultural. Aquesta entitat fou presentada com "del oriente boliviano", però lluïen pas la bandera de Bolívia, i sí la de Santa Cruz. Pel que he pogut saber, alguns dels integrants d'aquesta entitat són furibundament contraris a Evo Morales (com la gent de VOX, PP i Ciutadans) i partidaris de la independència de Santa Cruz.

No sé com acabarà tot plegat, però de moment ja hem aconseguit que els unionistes exigeixin la independència, i que els independentistes actuïn a les concentracions unionistes.


3 comentaris:

jpmerch ha dit...

Amb tanta festa nacional, manifestació i pont, els del DOMUND han hagut d'anar-se'n a un altre dia.

ANNA ha dit...

Hola te envio este mensaje por si deseas posar por el blog de nuevo ya que hace mucho tiempo que no se de ti esparando estes bien
Besos

http://anna-historias.blogspot.com/

petons

Josep ha dit...

Benvolgut JP Merch: Fa temps que reivindico el calendari de 800 dies. A vore si així ho podem encabir tot.
Benvolguda Anna: de tant en tant hi vaig. Felicitats pel blog!