dilluns, 17 de desembre de 2018

Emplaçament alternatiu


Com era de preveure, la meua petició ha estat ignorada i el proper divendres 21 de desembre tindrà lloc a Barcelona la reunió del consell de ministres del Regne d'Espanya. La darrera vegada que passà això fou l'any 1966, en temps de Franco.
El lloc triat per a la reunió és l'edifici de la Llotja de Mar, a Ciutat Vella, a un centenar de metres del Fossar de les Moreres, a prop de la Ronda Litoral, i a una zona molt cèntrica. Moltes veus consideren aquest emplaçament molt poc escaient, i és per això que, amb la voluntat de servei que em caracteritza, proposaré algunes ubicacions alternatives.
Ací teniu algunes opcions:

El Palau de Pedralbres. És on es va reunir Franco el 1966. Com que es porta el vintage, també en política, pot quedar d'allò més bé. Està a prop de la sortida de la Diagonal i envoltada de edificis universitaris, així no cal que els estudiants facin cap desplaçament per protestar.

Estadi de Cornelprat. Darrerament el RCD Espanyol de Barcelona està patint una davallada de socis i assistents als seus partits. Una manera d'animar la grada seria fer el consell de ministres al mig del camp. L'estadi es podria dividir en dues parts, una per a partidaris i una altra per a detractors (locals i visitants, com a les grans finals). 

Aeroport d'El Prat. Ideal per a que els senyors ministres no perguin més temps de l'estrictament necessari. Per a que el simbolisme sigui perfecte, poden anar a la sala VIP del Pont Aeri.

Explanada del Fòrum. Un lloc que va costar un dineral i que s'utilitza més aviat poc sembla que encaixa en el perfil de la trobada.

CIE Zona Franca. No és on es tanquen els estrangers que no volem i que cal expulsar del país? Doncs això: deixem lliures els manters i hi tanqem els ministres.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Llàstima que no et facin cas... tens ple de bones idees...

xavier pujol ha dit...

I si el fessin al Camp de la Bota? Allà van afusellar milers d'anti-franquistes. O a Montjuïc on van afusellar Companys.

Anònim ha dit...

És una trampa.

Josep ha dit...

Benvolguda Carme: Moltes gràcies!
Benvolgut Xavier Pujol: El Camp de la Bota ara és el Fòrum, oi? O és Diagonal Mar, no n'estic del tot segur.
Benvolguda Anònima: Només per a Cake Minuesa.