diumenge, 18 d’agost de 2019

Lleida?


Quan arriba l'estiu augmenta espectacularment la quantitat de fotos que penja la gent dels llocs on va de vacances.
Ho posen a l'Instagram, al Facebook, al perfil de Whatsapp, al Twitter, a l'Snapchat, al Pinterest, als grups de Whatsapp, Telegram, i Signal, t'ho envien per correu electrònic, t'ho ensenyen si estàs assegut al seu costat, obren un blog de vacances i, si cal, imprimeixen les fotos i les enganxen a la porta de ta casa.

Amb aquest allau d'imatges de platges idíl·liques, gent fent submarinisme, skyline de ciutats com New York, Tokio o Hong Kong, neu a la gent que va a Lapònia o a les antípodes, temples budistes, taoistes i maoistes, rius inmensos, selves tropicals, elefants i massai fent saltirons a preu taxat, jo només responc amb una pregunta: Lleida?

Els meus viatgers s'afanyen a aclarir que són a Vietnam, Tibet, Xangai, l'Amazònia, Paris o el Ganges. I augmenten el nombre d'etiquetes que hi posen.

Però encara cap d'aquests viatgers socials (perquè això és com l'alcohol i la marihuana, es gaudeix més en col·lectivitat) ha fet servir l'etiqueta #noésLleida.

6 comentaris:

cantireta ha dit...

Clar!!

Muacs (des de Lleida) :-)**

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, sí, clar, és una vergonya que no sigui Lleida... ningú no gosaria posar aquesta etiquieta...

Anònim ha dit...

Lleida existeix?

Anònim ha dit...

Segur que no sóc l'única ��

XeXu ha dit...

M'agrada la teva tàctica per riure's dels addictes a l'exhibicionisme. Te la copiaria si no fos que em fa mandra dir-los alguna cosa.

Josep ha dit...

Benvolguda Cantireta: i tant que sí, amunt lo Segrià!
Benvolguda Carme Rosanas: les etiquetes són demolidores. Per exemple, l'etiqueta Lleida vol dir municipi, vegueria o província?
Benvolguda Anònima: bona pregunta! Molta gent no l'ha vist mai, però pot ser cosa de la boira.
Benvolguda Anònima: probablement, segurament, totalment!
Benvolgut XeXu: moltes gràcies!