dilluns, 23 de desembre de 2019

Festes festives

A la nostra societat hi ha molta gent que té la tensió alta, el sucre alt i el colesterol alt. Aquesta gent ha de vigilar la seua dieta i, si cal, prendre la medicació que li recepta el metge. Entenc que molta gent té aquests tres problemes a la vegada.

Jo tinc la tensió baixa, el sucre baix i el colesterol baix. En algunes ocasions he tingut la tensió molt baixa i el sucre molt baix. A algunes revisions mèdiques m'ha eixit el colesterol per sota del mínim. No és res greu, afortunadament. En tot cas el meu problema és just el contrari del de molta gent.

Fóra absurd que jo volgués aplicar els meus remeis (cafè amb sucre) a la gent que té un problema que és just el contrari del meu.


A la nostra societat hi ha molta gent sola. Gent gran, però també jove. Gent amb pocs recursos, però també gent amb calers. Sé que ho passen malament en aquestes dates, i entenc que busquin companyia.

En aquest cas el meu problema és just el contrari: estic molt acompanyat, sovint massa acompanyat. I sovint no tinc temps ni espai per a mi.
Aquests dies de festa la meua família marxa a l'estranger i, per primer cop en molts anys, passaré aquests dies sol. No us podeu ni imaginar com de feliç em sento!

Que ho passeu bé, amb o sense qui calgui.

1 comentari:

XeXu ha dit...

Doncs sí, ben vist. Són èpoques que se suposa que ens hem de reunir amb la família i estimar-nos molt tots. Però no es pot generalitzar, que cadascú busqui les solucions que més li convinguin. Que passis bé aquests dies.