dimarts, 14 de gener de 2020

Morir-se tranquil

Aquesta setmana he hagut de redactar un breu informe. L'objectiu d'aquest breu informe era deixar palesa la necessitat de posar un desguàs, o clavagueró, o forat per on s'escoli l'aigua, a les dutxes. Sí, heu llegit bé. No diré qui era el client, ni les circumstàncies que justifiquen aquesta feina, no fan al cas.
El que és important per a mi és haver fet un breu informe tècnic sobre una necessitat evident. I això m'ha permès entendre algunes coses.

Profesionalment parlant estic arribant a un punt culminant d'intranscendència. Contràriament al que pugui semblar, la intranscendència laboral no és l'atur. Si et trobes sense feina ets un problema pel govern, una arma per l'oposició, i una oportunitat pels malparits. No, la intranscendència laboral no és estar sense feina, és fer tasques com aquesta (encara que hagi estat un cas puntual).

I descobrir aquesta intranscendència m'ha permès entendre d'una altra manera una frase feta: ja em puc morir tranquil. Fins ara jo creia que aquesta frase es podia dir quan hom havia assolit una gran fita que li donava sentit a la seua vida (una gran obra, un títol esportiu, un premi nobel, una revolució...), però ara he vist que no és així. Pots morir-te tranquil quan veus que la teua absència no serà cap problema per a ningú.

I, sincerament, ara vaig molt més tranquil pel carrer.

1 comentari:

MADRIDISTA BANZAI 这是一个消歧义页 ha dit...

MOLAS MUCHO CHUSEP.


CHUSEPPPPPPPP CHUSEPPPPPPPP CHUSSSEPPPPPP
PERO AMIGOTE MÍO, CUANTO TE QUIERO ¡¡¡¡¡ QUANTO !!!!!
Y AHORA ME ZOZOBRAS INSULTANDO PARAPETADO TRAS UNA CINTA ROJA EN LOS OJOS.
ERES BOBO ERGO ERES CULERO.
ERES FÁCIL DE VER, ERES REPETITIVO COMO UN CROMO DEL TIGRETÓN.

ANTE TODO SALUDA AL REAL MADRID QUE LO VA A HACER GRANDE Y TE COMES A TU AMIGO SETIÉN.


CHUSEPPPPPP CHUSEPPPPPPP CHUSEPPPPPP
CASI EMPATAS CON HARD MOD A PEONZA POR PUNTOS.
LOS DOS ME CAEIS FATAL.BANZAI ARMONENGIODNO