dimecres, 30 de juny de 2021

Apunts d'una pandèmia: El Dia de la Victòria

Aquest matí, mirant els informatius de la televisió, li he fet una ullada a la banda inferior de la pantalla. A primer cop d'ull no he estat capaç de saber si el reguitzell de topònims i xifres es corresponia amb la informació meteorològica, l'estat de les platges o l'índex de rebrot de la COVID-19. Perquè a dia d'avui aquesta informació —fins i tot quan és molt tràgica—  no deixa de ser llegida com una informació de servei més (com el trànsit, que també pot ser molt tràgic). 

Malgrat que una part de la població hagi interioritzat i normalitzat la pandèmia, hi ha molta gent (potser la majoria) que ho veu i ho viu com una cosa temporal, amb una data no determinada de finalització, i així estan esperant els esdeveniments. 

Moltíssima gent està esperant que passi com amb la verola i es declari oficialment erradicada. I de ben segur que ja n'estan assajant les celebracions.

Però també vull recordar-vos el que moltes oenagés ens deien abans de la Pandèmia: al Tercer Món hi ha gent que mor de malalties que al Primer Món ja estan erradicades.

2 comentaris:

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Vostè és victima del linxament atroç d'un tal Banzai. L'Esperit d'Esnaola sempre a disposar per si s'escau defensa naval o costanera.

Vostè ja ha vist que un tal Hard Mod li fa la guitza. Doble problema i doble solució: Visca la Penya Bogarde i visca Catalunya lliure!

Els comentaris del darrer post acrediten que vos sou persona linxada. Jo defenso la gent que mereix protecció barcelonista.

Compteu amb un servidor.

Conrad Canaló ha dit...

Banzai és perillós com Hard el nen de les oques