dimecres, 17 de setembre de 2008

Balanç setmanal
Bé, en una setmaneta he penjat onze escrits (o posts). Aquests escrits han generat vint comentaris.
Vint persones han participat a l'enquesta. Bé, l'enquesta té vint vots, igual només han votat quatre gats, però ho han fet cinc vegades. Estaríem parlant de tupinada o d' entusiasme participatiu? Siga com siga, de moment guanya el Berguedà, però encara queden nou dies per a votar.

M'han enllaçat des de cinc blogs. No sé quants lectors tinc. Si algú sap com s'aplica el mesurador, que m'ho faça saber. De moment, i com fan els periodistes i policies municipals, m'invente una xifra: 360 visites, corresponents a 100 IPs diferents.

I avui encete una petita campanya.

Per a començar no està malament. De fet, és un inici tan bo, que crec que hauria de tancar el blog ara mateix.

He parlat de religió, d' economia, de política, de cinema, de poesia i d'hermenèutica. Sis temes estretament relacionats. El que no he fet (de moment) és penjar fotos porno i parlar sobre la glumcida.

Tot arribarà. De moment, i per anar fent boca, penge una foto del mosquit tigre i el musclo zebra. O del mosquit zebra i el musclo tigre. O el mosquit musclo i el tigre zebra. El tigre zebra pot ser a la xarxa tròfica el que l'autofel·lació al sexe: interessant de plantejar i difícil d'aplicar.

2 comentaris:

Kap ha dit...

T'ho dic per experiència, ni el mosquit tigre ni el musclo zebra (ni el mosquit musclo si es donés el cas) tenen collons d'apropar-se al Berguedà. Per alguna cosa serà.
Salve,

Josep ha dit...

És le Berguedà la comarca més perillosa dels Països Catalans?

Jo em pensava que era l'eix Ascó-Vandellós.