dijous, 11 de setembre de 2008

Bellvitge 1975


S'anomena Celestino Corbacho i és el Ministre de Treball, Immigració i d'altres afers conflictius. Fou batlle de L'Hospitalet de Llobregat, president de la Diputació Provincial de Barcelona i gestor de diferents ens comarcals i metropolitans.


És Celestino Corbacho, i creu que el millor per acabar amb l'atur, i eixir del pou recessiu, és convidar els immigrants a tornar a casa. S'ha acabat la contractació en origen, no hi haurà més reagrupaments familiars i les expulsions seran fulminants.


És el mite de tota una generació: hem vist caure el Mur de Berlín, hem vist com s'ensorraven les Torres Bessones, ara ja només ens quedava per vore un xarnego parlant en contra de la immigració.

4 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Si. I també hem vist el bernabeu aplaudint al barça amb aquell senyor del bigoti tan simpàtic. Ja ens podem morir o el futur encara ens delectarà amb més agradables sorpreses? Creus que veurem en Bojan Marcant un gol en pròpia porta en una hipotètica final del Món contra el Camerun?

Josep ha dit...

Volies dir final del Món o Fi del Món?

zel ha dit...

Hi ha coses que si no les veiem, no ens les creuríem, oi? Co ara això que em deies, que si, que aquells dos tan guapos, són fills meus, buahhh, em cau la baba....

Gràcies per passar, m'he divertit llegint i me n'alegro que et fessin obrir un blog, tot això que hi guanyem els altres!!!

Josep ha dit...

Zel:
FELICITATS!!

Això de tindre fills és una gran responsabilitat. Molt gran. A mi ja m'aploma anar a comprar un predictor, així que imagina't criar-los i educar-los...

Quants anys tenen? Fins a quina edat hom n'és responsable?

Sergi:
ESPABILA'T!!
i deixa d'emprar condons (fàl·lics o linguals)