dimecres, 17 de setembre de 2008

Convocatòria


Segons un informe presentat avui per la Fundació Bofill, el Principat de Catalunya té un sistema educatiu públic molt dolent. Segons aquest estudi, l'escola pública catalana és de les pitjors d'Europa, només superada per la grega.
L'informe de la Fundació Bofill reparteix estopa per a tothom: actual govern, anterior govern, pares i mares d'alumnes i professors. Sí, també els profes tenen la seua part de culpa.
I ves per on que els profes, als dos dies de començar el curs escolar ja s'han lluït convocant una vaga.
Als polítics els podem expulsar votant. Als (mals) papes els podem treure la pàtria potestat. Però, i els profes? Com podem castigar les negligències, mancances i droperies dels profes?
Jo propose recuperar l'esperit de les contramanifestacions. Sí, quan aquest novembre els profes isquen al carrer a protestar, podríem anar nosaltres amb les nostres pancartes a plantar cara, contramanifestant-nos.
Us imagineu els eslògans? "Dropos, inútils, aneu a treballar!", "Nosaltres paguem, nosaltres manem", "Mestre cabró, treballa de peó".
En fi, que PIM-PAM-PUA la lluita continua...

10 comentaris:

Svend ha dit...

De la mateix forma que quan n'hi ha una vaga de metges la mortandat baixa, pot ser que amb una vaga de profes tot quisqui tingui 4 o 5 MBAs.

Josep ha dit...

TENS RAÓ!!

Al cap i a la fi, Paco el Pocero no té estudis i és un empresari d'èxit.

De fet, Rocco Siffreddi i Nacho Vidal tampoc tenen estudis.

Anònim ha dit...

Pissarra Negra i els seus seguidors antivocacionals ens apuntem a la contramanifestació. I deixaríem ben clar que som mestres, però que no ens interessen ni lleis ni contra-lleis, ni reformes, ni contrarreformes, ni nens, ni mestres vocacionals, ni escoles.

Reclamaríem el nostre dret a ser normals, és a dir, a poder dir sense embuts que som mestres NOMÉS per a les vacances, i no per amor a l'art com la majoria. Que avui dia això és el pitjor que es pot dir entre mestres vocacionals.

Salutacions antipedagògiques.

Josep ha dit...

Benvolguda Pissarra Negra:
ja pintarem les pancartes. Si cal, sense faltes d'ortografia.

Per cert, la meua sogra és mestra. Què he de fer!??

Anònim ha dit...

Ha de ser horrorós tenir una sogra mestra; però pensi que pitjor, molt pitjor, seria tenir una parella mestra, arribar a casa i trobar-te que ha penjat algun dibuix o mural que han fet els seus alumnes a on abans hi havia un poster de The Clash que conserva de la seva vida de solter. O que després de complir amb els deure conjugals li comenci a posar gomets verds o vermells segons si ha progressat adequadament o si, pel contrari, necessita millorar.

Si em dóna el seu permís, en un post citaré aquesta entrada per parlar d'una possible contramanifestació de mestres antivocacionals.

Salutacions antipedagògiques.

Josep ha dit...

Benvolguda Pissarra Negra:

la meua sogra és diplomada en magisteri, llicenciada en psicologia i amb una llarga llista de seminaris, cursos i cursets de pedagogia i similars. Ha publicat dotzenes de llibres i articles.

Tal i com vostè podrà imaginar, anar a dinar el diumenge ca'ls sogres equival a sotmetre's a un acurat estudi de conducta.

Fa temps un servidor tinguè un afer amb una mestra d'infantil i primària. Crec que algun dia li dedicaré tot un post a eixa relació.

I òbivament, vostè té el meu permís i el meu suport per a citar la convocatòria.

Salut i endavant les atxes, encara que siguen mudes.

zel ha dit...

Jo et faig companyia, et dono el meu suport i tens tota la meva ferma admiració!!!!

Mestre, desgraciat, no cabregis l'alumnat, val com a slogan????

Josep ha dit...

Benvolguda Zel:

em sembla un slogan boníssim!! Per cert, tu que ets del gremi, m'agradaria que ens parlessis de dues espècies interessants:

1) Els teòrics. Professors de la Facultat de Pedagogia que fa més de 10 anys que no trepitgen un col·legi.

2) Els alliberats. Representants sindicals que ho són per a fugir de les seues obligacions envers els alumnes (i els seus pares, que sovint són pitjors)

Anònim ha dit...

marededeusenyor... sóc mestra i a sobre vocacional... però és que em pixo de riure ! en serio mare de deu... XDDDDDD

Josep ha dit...

Benvolguda Imma:

em plau que les mestres vocacionals visitin aquest blog.

La convocatòria contiua, si tens cap proposta, ja saps:
http://descans.blogspot.com/2008/10/recordeu-la-convocatria-queden-poques.html